Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamariacałuśna

material na zone

Polecane posty

Gość annamariacałuśna

Od jakiegoś czasu jestem w związku z fantastycznym facetem, któego bardzo kocham i powoli zaczynam mysleć o założeniu rodziny. Sa to tylko takie przebłyski, ale strasznie zabolala mnie uwaga jednego z moich kolegów, który powiedział, że ja nie nadaję się na żonę. Wg niego mnie faceci chcą zdobyć i mieć, a nie się ze mną żenić, bo... I właśnie nie wiem dlaczego. Nie jestem ani specjalnie piękna, ani jakas wyjątkowa. Jestem zwykłą dziewczyną i dlatego dziwi mnie uwaga kolegi, który skąd inąd próbowal mnie kiedyś poderwać, ale bezskutecznie. Czy faktycznie faceci uważają, że niektóre kobiety się nie nadają na żony czy to tylko złośliwość kolegi, którego odrzycilam, żeby być z innym? Wiem, że to głupie pytanie, ale sam kolega nie potrafi mi uzasadnić swojej wypowiedzi...

Gość gość
a ja mysle, ze wypowiedz kolegi nie do konca byla obiektywna, lecz przemawialo przez niego rozgoryczenie odrzuconego faceta. W ogole bym sie tym nie sugerowala. Poza tym, co dla jednego nie jest materialem na zone, dla drugiego jak najbardziej :) Ja na przyklad nie gotuje, wiec pewnie wielu facetow tez uznaloby, ze nie jestem materialem na zone (tych, ktorzy w zonie szukaja kolejnej sluzacej po mamusi). Jakos moj maz nie ma z tym problemu i zawsze powtarza, ze jakby chcial miec ugotowane i posprzatnae, do zatrudnilby gosposie a nie sie ozenil ;p

Gość gość
nie planuje byc matka, wiec sie nie martw, Macku B

Gość gość
taaak, i ten fakt czyni cie lepszym od inncyh zapewne ;p nie napisalam, ze nie umiem, tylko, ze tego nie robie - czytaj ze zrozumieniem, bo, jak widac, to ci wychodzi nie najlepiej.

Gość gość
teraz i tak faceci nie chcą się żenić... zresztą co właściwie cię uraziło? To że jakiś kartofel ci się nie oświadczy? no straszne doprawdy, ja tam nie chcę być żoną. Po co się ograniczać do jednego kartofla.

Gość gość
Facet,która uważa,że miejsce kobiety jest w kuchni,nie wie co z nią robić w sypialni:D

Gość gość
Ale czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja mocna strona, jak juz ktos wyzej zauwazyl

Gość gość
a moze potrafilibyscie wawazyc to na odpowiednie porcje ? co mi po tym jak gotuje skoro fleja co mi po ty ze czysta skoro w lozku do d**y itede....wymieniac mozna w nieskonczonosc tyczy sie to zarowno kobiet jak i mezczyzn uczcie sie ludziska wszytskiego po troche w zyciu