Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem ogarnac dzieci zeby wyjsc na spacer spokojnie

Polecane posty

Gość gość

a tylko dwojka...nie wyobrazam sobie miec wiecej...

Gość gość
ja sobie nie wyobrazam miec wiecej niz jedno a ty piszesz o trojce...

Gość gość
nie, ja mam dwojke i nie ogarniam, chodzilo mi ze sa os majace 3 i wiecej dzieci a sa zorganizowane - autorka

Gość gość
ja nie ogarniam jednego dziecka a co powiedziec o dwojce

Gość gość
To zależy od wieku dzieci Z 3latkiem i starszym jest luz gorzej z 2latkiem nie chcącym jeździć w wózku uciekającym i krzyczącym brrrr :/

Przecież jak ktoś ma czwórkę, to raczej to najstarsze już się samo ubiera ;) Co najmniej jedno Poza tym większość z nas ma dzieci w związkach, a to oznacza,że druga osoba pomaga przy ubieraniu ;P (no, może nie zawsze ;P)

Gość gość
sieroty jakieś z dziećmi sobie poradzić nie mogą, jak ja nie lubię takich fajtłap co z dzieckiem nie umieją wyjść na spacer, zero zaradności a później dzieci takie łazęgi chowają

Gość gość
autorka - mam miesieczne niemowle i upartego nieziemsko 2,5 latke

Gość gość
ja mam 3 dzieci , wychowuje je sama. starszy ubiera się sam , potem ubieram średniego i siebie , a na samy końcu ubieram niemowlaczka

Gość gość
moge wtracic słówko - dzieki :)

Gość bania proszek do prania
Daj spkkoj. Zawsze mozna zrobic cos lepiej albo troszke olac. Pewnie chxesz pomyslec o wszystkim, wszystko potrzebne zabrac i sie stresujesz. Jak nie masz terminow pilnych,to w czym problem? Wyjdziesz chwile pozniej i juz. Zrob sobie stala liste,co trzeba zabrac na spacer - nie bedziesz musiala goraczkowo eozmyslac przed kazdym wyjsciem . Poza tym zluzuj. Dziecko nie zje przed wyjsciem - to kipisz mu bule na miescie. Zapomnisz pieluch,obsra sie - to sie obsra,przebierzesz w domu,swiat sie od tego nie zawali

Gość bania proszek do prania
Aha poza yym taki mlody niemowlak to wiekszy stres na spacerze - j nieegularnie,jak juz mu sie zachce,to reka noga mozg na sxianie,musi byc natychmiast i juz. Tez tak mialam. Pare miesiecy i jest niebo a ziemia. Nie przejmuj sie,to sa tudne poczatki