Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekhhhh

Zostawiła mnie po 4 latach Byłem leniwy i nie starałem się o nią

Polecane posty

Gość Pomarańczowy eS
Spokojna Twoja rozczochrana, praca nie zając, nie ucieknie :P

Gość Pomarańczowy eS
eS_eMu, co prawda moja znajomość niemieckiego kończy się na "Czterech pancernych" ale Tobie również dobranoc ;) 🖐️

Aaa to nie wiedzialam. Na kolejny zwiazek bedzie bardziej chuchal i dmuchal.Nie pierwsza nie ostatania.W koncu gdzies i na kims musimy zdobywac doswiadczenie zyciowe. Przeciez kazda/kazdy znas przechodzil przez cos podobnego.Jedni zaluja bardziej inni mniej ale kazdy dostal lekcje.

kochanka, ja nie żałuję :) Co prawda wcięta dziś jestem, ale nie żałuję ani jednej minuty mojego życia :) Nawet jeśli popełniamy błędy, to czemuś one służą, więc czemu mam ich żałować ?

Widzisz ,to tak jak ja :) 6 lat zwiazku,spakowalam "dobytek" i w ramach edukacji miedzynarodowej wymiksowalam sie z bagna. Dostalam lekcje na cale zycie.inaczej patrzylam na mezczyzn,wiedzialam czego chce i juz. Z ex mam sporadyczny kontakt przez internet.Nigdy nie spotkalam go w realu od 11 lat a jego zona ,ktorej nie widzialam na oczy i tak mnie nienawidzi :D

teraz mam meza,starszego ode mnie. 2 dzieci psy i dom na hipoteke :) Fajne zycie sobie organizujemy,czasem bez dzieci.dzis piweczko,jutro spie do 10:30 a maz oporzadza dzieciarnie i psury.Za to we czwartek.....horror zyciowy :D

Kochanka, czyli błąd wyszedł w sumie na plus :) To najważniejsze, bo czasami widzę, że błędy wciągają ludzi w coraz większe błędy. Ja jutro też śpię, więc poszalałam wypiłam dwa piwa :P

To fakt,ale czasem trzeba sie przejechac zeby docenic kolejny zwiazek. jak on i ona mieli by zakladac rodzine ,skoro on wiecznie naburmuszony b.c Zostalaby jego zona od prania i prasownia i hustania dzieciarni na cycu. To juz lepiej ze nie sa razem.On doceni kolejny zwiazek a ona ocalila zad przed nieudanym malzenstwem.

Racja. O ile faktycznie się czegoś nauczył. Bardzo często to są niereformowalne typy. Dostrzegają problem przez chwilę jak ich boli rozstanie i potem jest i tak dalej tak samo. Wiesz za długo żyje na tym świecie aby wierzyć w nagłe cudowne zmiany ludzi :)

Ja tez sie nie urodzialam wczoraj :) Ale mam nadzieje ze jak znowu wroca mu humory panienki z okresem to dostanie kolejnego kopa w d***la. ps Co pijesz?? Masz wolne jutro??