Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pat42

Facet 24 lata nigdy nie uprawiał seksu czy znajdzie dziewice podobnym wieku

Polecane posty

Kolego powiem Ci tak twierdzisz,że religie są to opowiadania i książkowe przygody być może i tak jest. Nikt z nas tego nie udowodni. Tylko wytłumacz mi skąd jest ziemia i ludzie na Niej. Dlaczego Ziemia znajduje się w tym miejscu,a nie innym przecież gdyby ziemia znajdowała się bliżej Słońca, groziłoby nam spalenie, z kolei dalej zamarznięcie. Życie nie mogłoby istnieć. To Bóg stworzył człowieka. Mózg dzięki,któremu możemy teraz rozmyślać i zastanawiać się. Wodę bez której człowiek nie mógłby istnieć i tak dalej. To sami ludzie doprowadzili do tych wszystkich sprzeczności, które dla nas są niezrozumiałe. Oczywiście tak ty jak i ja mamy prawo wyboru i to sami zdecydujemy co jest dla nas dobre,a co złe. Mnie w każdym bądź razie nie przekonałeś oczko.gif Bóg stwórca istnieje i jest jeden dziennie czuje Jego obecność,a to,że ktoś piszę o religii tak czy inaczej w dużej mierze zależy od inwencji twórczej autora tak też było kilka tysięcy lat temu. Ziemia ma trochę więcej lat,a zauważ,że pismo nie istniało wiecznie i nie wszystko było spisane.

Kama2222 dobrze wiedzieć,że są również takie kobiety. W moim przypadku jest podobnie też się nikt się nie spodziewa,ale sam jakoś nie czuje się z tego powodu gorzej. Mam dużo znajomych i nikt się nawet nie zapytał o to,także cieszę się również,że w tych szalonych czasach nie jestem osamotniony.

Tak siła stwórcza istnieje to wiedziałem od zawsze i sra na jahwe, jezusa, mahometa i na ciebie. Zamykam temat i żegnam.

Wiesz co? Uważam, że jestes kretynem. Dlaczego dzielisz dziewczyny na podkategorie? Co to znaczy dziewczyny na imprezie nie znajde? Bo co? Bo tam same puszczalskie sa? A w kosciele same grzeczne? Tzn te co chodza do kosciola to juz na imprezynie i odwrotnie? Moze po prostu pusty jestes;) Ja chodzilam na imprezy w kazda sobote, i uwierz mi, ze wygladalam na nich na baaardzo niegrzeczna dziewczynke ( a jednak dziewica bylam do 22 roku zycia). Po imprezach w niedziele szlam do kosciola. Wiekszosc moich kolezanek funkcjonowala tak samo.. Wiekszosc kobiet chce sie wyszalec na imprezie i halooo impreza i flirty to nie seks, a to jednoczesnie nie oznacza ze nie jestes mocno wierzaca osoba...przemysl to durniu

Gość gość
katoliczka w kościele d****a na imprezie takie są najgorsze udają grzeczne a mają nieźle za uszami.

Właśnie na taką laskę nie chciałbym trafić,która po ślubie sobie przypomnij jak to fajnie było przed.

Gość do Kama2222
musisz byc fajna dziewczyna

Gość gość
hej autorze, na pewno znajdziesz ;). Sama chcę stracić dziewictwo po ślubie (mam 25 lat) i znam sporo takich dziewczyn (fajnych, poukładanych studentek)

Gość gość
gość hej autorze, na pewno znajdziesz oczko.gif . Sama chcę stracić dziewictwo po ślubie (mam 25 lat) i znam sporo takich dziewczyn (fajnych, poukładanych studentek) xxx Po co go okłamujesz? Nie jesteś dziewicą i nie ma dziewic w polsce po 25 roku życia

Tak,ale teraz czasu jest mniej i praktycznie brak kontaktu ze studentkami ;) Ciesze się, że jednak trochę was jest. Myślałem,że teraz to już raczej niemodne i dziewczyny ulegają chwili :)

Gość gość
hmm fajny jesteś autorze :) możliwe, ze załapałabym się w Twój gust ;)

Najwidoczniej ta kobieta ma jakiś problem sama ze sobą. Konsultacja u psychiatry wskazana. Ja tam na pewno nie będę cierpiał z tego powodu ;p Być może nie mam jakiś tam wygórowanych wymagań :)

Gość gość
Ale mi chodził o to że jak szukasz dziewczyny która chce czekać do ślubu to masz trafić na taką.... heh nawet nie wiem jakiego słowa użyć :D Nie boisz się o to?

Gość gość
*możesz nie masz, miało być :P

Trudno będziemy cierpieć razem ;p dlatego trzeba rozmawiać myślę,że to w jej psychice bardziej siedzi. Pewnie gościowi nie powiedziała co ja boli i tak to wygląda ;)

Gość gość
No tak, ale przesadna religijność czasem ludziom nieźle we łbie potrafi namieszać. Bez urazy ale to jakby grupa wysokiego ryzyka :D

Hehe grupa wysokiego ryzyka masz racje niektórzy za bardzo biorą do siebie pewne sprawy. Nie będę się na zapas martwił czas pokaże.