Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić

Polecane posty

Gość gość

Poznałem kobietę, spotkaliśmy się kilka razy, fajna lubię z nią przebywać, rozmawiać, z urody nie do końca mi odpowiada, nie jest jakaś straszna czy coś ale nie do końca mój typ, jej bardzo zależy na mnie widzę to po niej, chyba się zauroczyła od pierwszego wejrzenia, ja nic nie czuję do niej na razie... i nie wiem co będzie, brakuje mi kobiety, bliskości, seksu, być z nią i czekać na rozwój akcji? czy szukać innej która będzie w 100 procentach w moim typie? nie chcę szukać do śmierci...

Gość gość
Z takim podejściem będziesz szukał do śmierci.

Gość gość
Też tak myślę a nie chce osoby której ja się nie podobam, która mnie nie pokocha...

Gość gość
A mówi się, że to baby jakieś dziwne są.

trzeba sie na cos zdecydowac .Malo jest idealnych wektorow,, ktore stworza nasze idealne wyobrazenie .Zawsze bedzie te cos..... i nawet nie o urode chodzi.Ale po to jest rozum, by zaakceptowac pewne male braki, badz absolutnie odrzucic. A uroda to jest bardzo przemijajaca rzecz.Popatrz wsrod 50 -latek , ile z nich utrzymalo urode, figure i nadal sa bardzo apetyczne.To samo z mezczyznami .Ilu z biegiem czasu utrzymalo miesnie, wyprostowana sylwetke , wlosy na glowie , zeby ? No ilu takich ludzi masz -popatrz na ulice .Ilu masz pieknych ludzi ,mimo przezytych lat?

Gość gość
teraz bym w to wszedł. miałem ostatnio sliczna laskę i załuję jak cholera byłem pusty patrzac w ten sposób. Wróciłem do swojej, która ma o wiele wiecej wad z wygladu, ale jako człowiek jest super i to jest najwazniejsze.

nie jest jakaś straszna czy coś ale nie do końca mój typ ooo to jeszcze niczego nie przekresla, jesli pomimo takiego twojego odczucia bylbys jednak w stanie stworzyc z nia pewna bliskosc to moze macie realna szanse na zwiazek. w kazdym razie chyba nic cie w niej nie odrzuca. inaczej nie mialbys w ogole takich mysli, zeby ewentualnie sprobowac.