Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowa malinka

Nieświeży oddech

Polecane posty

Gość truskawkowa malinka

nie cierpie gdy ktoś obcy stoi blisko mnie i dmucha w twarz. Nie cierpie tych wszystkich wyziewów z ust : kawa, serek z czosnkiem....fuj.Dlaczego rano ludzie nie potrafią wypłukać ust płynem miętowym, wyszorować swoje perełki,a w ciagu dnia korzystać po posiłku z gum miętowych.

Gość robak1802
w Polsce nie stac ludzi na takie luksusy nygusie 🖐️

Gość truskawkowa malinka
i jeszcze nieleczone uzębienie ....

Gość gość
o Boże ale masz pecha,a dlaczego tak przybliżają się do ciebie?? może ty przybliżasz się za bardzo/??A co ma powiedzieć stomatolog??? niby zakłada maskę ali i tak ten pył z borowania jest wszechobecny,a fuj...ale za to poświęcenie kasę ma i to nie złą...

Gość gość
ja mam kompleks zeby wlasnie komus nie 'smrodzic' i staram sie trzymac dystans a naprawde rzadko zdarza sie zebym wyszla z domu nie myjac zebow, w ciagu dnia guma po posilku niewiele daje bo te cukry sie rozkladaja i tylko na chwile to pomaga, najlepiej nosic ze soba szczotke i paste (zaczelam tak robic), a niektorzy coz..nie przejmuja sie niczyim dyskomfortem, nalezy wtedy zwiekszac dystans, na ogol ludzie to zauwazaja i to ich przywarca do pionu

Najlepsze są kobiety co z odorem z buzi chcą się całować :) I weź takiej to w twarz powiedz- strzeli 3-dniowego focha. Lepsze i tańsze od tych wszystkich płynów do płukania (Colgate, Listerine itp) jest zwykła pasta do zębów. Trochę pasty, trochę wody (najlepiej ciepłej), przepłukać gębę i gra muzyka. Po płynach do płukania dalej j***e, tylko mniej.

Gość gość
najpierw myjesz a potem uzywasz plynu do plukania