Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ćwiczyla ktoras z was z ewa chodakowska

Polecane posty

Gość gość
probowalam cwiczyc z ewa ale nie dalam rady a poza tym ona wyglada jak tranwestyta. Zero bioder , biustu, brzuch po liposukcji.

Gość gość
Polecam ćwiczenia z Mel B, po dwóch miesiącach systematycznych ćwiczeń zgubiłam oponkę poporodową :)

Gość gość
Mel b to dopiero poraZka. Nie ma pojecia o fitnesie

Dla waszej informacji kochane, to tak, jestem ekspertka od fitnessu, bo sama zajmuje sie kobiecym bodybuildingiem, i pani chodakowska moze mi buty lizac. a w porownaniu do mnie, to gruba doope to masz ty leniu kanapowy.

Gość gość
Tylko ze o tobie ciasteczkowa nikt nigdy nie slyszal i mozesx jedynie rozwijac swoje madrosci na kafeteri a chodakowska zarabia na tym niezla kase a przy okazji pomaga wielu babeczka. Wiec to ty mozesx jej d**e lizac

Gość gość
ja ćwiczyłam 2,5 miesiąca ! głownie chodakowska... pozniej dołączyła MelB i skakanka ! w sumie zgubiłam 8kg i 8cm w biodrach , 10cm w talii, 8 cm z brzucha i 4cm z uda , tak wiec warto ;) poćwicz miesiąc , dwa jak nie bedzie odpowiadac to przerzucasz sie na inne treningi , proste ...

ale ja w doopie mam to ze nikt o mnie nie slyszal, nawet nie chcialabym bo mnie slawa nie rajcuje, z polski nie jestem, mam swoja dobrze oplacana posade, zyje mi sie bardzo dobrze, na pieniadze lasa nigdy nie bylam wiec tym wytykaniem kasy mozesz mnie w dooopeee cmoknac :D

juz wole byc atrakcyjna osoba z ok praca, niz paszczurem z pieniedzmi, na taki ryj to juz jej nawet ta kasa nie pomoze :D zreszta juz mniejsza o ryj, takiego beznadziejnego ciala to juz dawno nie widzialam

Gość gość
Pewnie w uk cwiczysz z mopem albo na zmywaku i taka twoja kariera haha

Gość gość
Przestancie sie boksowac ! Ja cwicze z trenerka :)

Gość gość
Autorko chyba tutaj nie znajdziesz odpowiedzi bo dla kafeterianek wszyscy i wszystko jest glupie i beznadziejne nawet chodakowska.

Gość ~~gość
Ja właśnie zaczęłam ćwiczenia z Chodakowską. narazie tylko skalpel. Od roku ćwiczę zumbę, jogę i biegam. Mam straszny problem z udami. Schudłam w talii i biodrach, ale uda zostały takie same, co dodatkowo zwiększyło dysproporcje i wyglądam okropnie. Nie wiem, czy teraz Chodakowska (ćwiczenia) mi pomoże, czy nie.

Gość ~~gość
A może ktoś ma sprawdzone ćwiczenia na uda? Chętnie przyjmę każdą wskazówkę

Gość gość
NA UDA TO WYPADY SA NAJLEPSZE.

Gość gość
Mel B porażką jest dla ciebie bo pewnie gruba kwoka jesteś i z żadną nie schudniesz :) mi pomogła ale ja mam piękną figurę tylko lekka oponka została, a na tłuszcz to szukaj innych metod :p

Gość gość
Mi Chodakowska tez nie podpasowala bo strasznie kolana mnie bolaly w trakcie i po cwiczeniach. Teraz cwicze z plyta z ps3 i czasem chodze na zumbe i czuje sie lepiej. Zakwasy sa ale bez bolu stawow

Znam Ewe prywatnie. Fajna dziewczyna . Jesli ktos chce niech cwiczy z nia czy z kims innym. Wazny jest ruch bo to nie tylko walka o figure ale o swoje zdrowie. Znam mnostwo osob ktore maja swietne efekty ja rowniez cwicze i mam coraz to ladniejsza figure. Powodzenia

Gość gość
ciasteczkowa manager to kazdy moze byc tylko czego manager. nie wiem po co sie tym chwalisz ? eczysz kompleksy czy co? a to ze sie wychowałąs w innym kraju to tez nei wiem co to nas obchodzi.

Gość gość
przestancie z tymi kretynkami,debilkami itp,bo juz nie wiadomo ktora jest ktora :O

Gość a ja ostatniio odkrylam
swietne cwiczenia. wczesniej przez ok 2 miesiace cwiczylam z Ewa - ale nie tylko z nia bo chodzilam tez na zajecia na silowni jak tylko moglam. ale do rzeczy - cwiczenia nazywaja sie Focus T25 - tylko 25 min dziennie a daja niezly wycisk. sprobujcie sobie tego - naprwade niezle wyniki

Gość gość
ty "mniej żryj" to nie jest zdrowe odchudzanie, bo przy diecie zwłaszcza przy takiej wymyślonej samej sobie można tylko stracić na zdrowiu nawet tego nie wiedząc. Jakie korzyści dają ćwiczenia można znaleźć na pierwszej lepszej stronie o fitnesie itp. Ćwicząc wspomagamy przemianę materii a nie niszczymy jak przy samej diecie, bo mięśnie potrzebują paliwa a tym samym napędzają metabolizm. Mało kto interesuje się tym, bardziej kobietom zależy na płaskim brzuchu czy szczupłym tyłku a ćwiczenia wspomagają pracę układu hormonalnego i zmniejszają ryzyko zachorowania na m.in. raka piersi.

Najłatwiej ocenia sie innych. A zwlaszcza inne kobiety przez zwykla zazdrosc. Pokazcie swoje ryje skoro Chodakowska jest brzydka. Nikt nie kaze wam z nia cwiczyc. Nie rozumiem takiego zachowania. Moim zdaniem ma fajne ciało lepsze takie niz grube dupsko. Ja z nia cwicze i jestem zadowolona po miesiacu sa efekty nie tylko wizualne. Nic mnie nie boli nie mam zadnych kontuzji.

Gość gość
poćwicz 6 miesięcy - rok i wypowiadaj się znawczyni

Gość gość
Ja cwicze od wielu lat i uzywalam wielu róznych programów na You Tube i róznych CD. Najwazniejsze jest to zeby sie ruszac. Polki zle robia koncentrujac sie tylko i wylacznie na Chodakowskiej która stala sie ostatnio niemal boginia swiata fitnesu :-) A jest po prostu jedna z wielu. Kazde systematyczne cwiczenia daja niesamowite efekty. To nie jest tak ze Pani Chodakowska wynalazla jakies cudowny sposób na schudniecie :-) Po prostu ma bardzo dobry marketing i swietnie sie sprzedaje. Gwarantuje wam ze jezeli kazdego dnia bedziecie wykonywac 10minutowy zestaw cwiczen na posladki to po kilku miesiacach bedzieci mialy kilka centymetrów mniej w pupie. Wiem to na sobie :-) Ja wysilki Pani Chodakowskiej doceniam ale przeraza mnie slepe uwielbienie jej fanek. Jej zestawy cwiczen sa bardzo skuteczne ale potwornie obciazajace dla malo wysportowanego ciala. Wykonanie kilka razy w tygodniu sklapela przez kogos kto sie do tej pory nie ruszal moze miec przykre konsekwencje dla jego sciegien i kolan!!!! Pani Chodakowska wmawia ze kazdy moze - trzeba tylko chciec. Ale to nie jest prawda. No i niestety niektóre cwiczenia wykonuje za szybko i przy blednej postawie. Nie spedza zbyt duzo czasy na rozgrzewce i rozciaganiu. Nie tlumaczy doklanie cwiczen, nie pokazuje latwiejszych wersji. Cwiczenia sa super wyszczuplajace ale nie dla kazdego!!!!!

Gość gość
Cwiczylam z ewa pol roku. Najpierw codziennie potem co drugi. Schudlam 10kg i mam super brzuch,zniknely boczki. Czulam sie swietnie. Nic mnie nigdy nie bolalo . Mi ona bardzo odpowiadala. Lubilam jej cwiczenia. I polecam ja jjak najbardziej.

Gość gość
I co?Schudlas i przestalas cwiczyc?

Gość gość
uważam, że jak ćwiczyć to cały czas, nie robić "głupka" ze swojego organizmu. Ćwiczenia to nie tylko szczuplejsza sylwetka, ponieważ mięśnie to żywa tkanka, tłuszcz jest organem endokrynnym.