Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielkaelka

Mój ideał faceta zobaczcie

Polecane posty

Gość gość
autorko podoba ci się ten z lewej czy z prawej ?

Gość marzycielkaelka
" autorko podoba ci się ten z lewej czy z prawej ? " No przecież to ten sam. Jejku, ciekawe kto to jest, na pewno jakiś model, a skoro pozuje do gazetki z Biedry to pewnie też Polak :D

Gość gość
a komu bys sie nie oddala, d****o

Gość marzycielkaelka
No na pewno nie Tobie frajerze :D

Gość gooość
Mnie się nie podoba ten z Biedronki, ani Channing Tatuum. Nie lubię jak facet się stroszy do zdjęcia i robi jakieś cwaniackie miny albo lekkie "dziubki" -Channing niestety ma taką manierę. Sorry, mogę się mylić, ale to co mi przychodzi na myśl, to to, że facet jest NARCYZEM, egoistą i nie jest prawdziwy. A takie cechy mnie odpychają choćby nie wiem jak był piękny. v Znam trochę przystojnych, i przeciętnych, którzy są narcyzami, ogólnie są nudni i ciągle gadają o sobie, brak im empatii. Tragedia dla kobiety która się z takim zwiąże. Facet ma być ciekawy z charakteru i wnętrza, to go czyni męskim. Ja najbardziej patrzę na spojrzenie, musi być szczere i głębokie, takie żeby mu dobrze z oczu patrzyło wg mnie :) v Zmanierowany facet jest atrakcyjny jedynie na zdjęciu, w życiu jest niemęski. Ładna to ma być kobieta, facet ma być męski i to nie ma wiele wspólnego z wyglądem.

Gość dziewcze 27 latek
hugh jackman wg mnie jest strasznie meski i przystojny.Taki moj ideal faceta

Gość gość
Mnie też się podoba, ale gdy był jeszcze "księciem na białym koniu" Leopoldem ;) Nie podoba mi się taki przepompowany w X-men. Dla mnie w tym już nie jest taki uroczy jak wczesniej.

Gość gość
myslałam że bedzie coś ciekawszego:-) opakowania to za mało na ideał

Gość gość
same gejusy i ciapciaki, nia mam szans na kafeterii :(

myslałam że bedzie coś ciekawszegousmiech.gif opakowania to za mało na ideał x Cóż nie zamierzam wklejać zdjęć swoich znajomych:P.

Gość gość
nie oto mi chodziło hehe tylko o to jak mozna chcieć się oddac komuś jedynie za wygląd,trochę mało

No tak;),opakowanie to jedno,wnętrze jest najważniejsze:).

Gość goscio2
Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. On powiedział "nie". Zapytała wiec jeszcze raz: " Jestem w twoim sercu?" Powiedział "nie". Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". Smutne - pomyślała i odeszła. Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, tylko umarłbym z tęsknoty." Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że Cię kocha. Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu,przy telefonie albo w szkole. Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. Jutro rano ktoś Cię pokocha. Stanie się to równo o 12.00. Będzie to ktoś znajomy. Wyzna Ci miłość o 16.00 Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze sam\sama

Gość xxxcccfff
Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. On powiedział "nie". Zapytała wiec jeszcze raz: " Jestem w twoim sercu?" Powiedział "nie". Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". Smutne - pomyślała i odeszła. Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, tylko umarłbym z tęsknoty." Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że Cię kocha. Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu,przy telefonie albo w szkole. Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. Jutro rano ktoś Cię pokocha. Stanie się to równo o 12.00. Będzie to ktoś znajomy. Wyzna Ci miłość o 16.00 Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze sam\sama

Gość gość
Nie chodzi o sam wygląd. Możesz powiedzieć jaki jest Twój ideał? :)

Gość gość
William Levy - podobny do mojej pierwszej "miłości" :D byliśmy w sobie zakochani 9 lat -na odległość. Ale gdy już byliśmy blisko dorosłości to coś zniknęło, nie był już dla mnie taki uroczy, charyzmatyczny mimo że nadal był atrakcyjny z wyglądu. Ten też może mieć tylko wygląd =narcyzm, egoizm do zaoferowania. Nie lubię pozujących facetów. Męski facet nigdy nie jest narcyzem ani casanovą. Ile masz lat?