Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etylowa

Zniszczyłam się

Polecane posty

Gość etylowa

Cześć. Piję nieustannie (niewielkie ilosci alkoholu) od 4 miesięcy. Ostatnio nieco zwiększylam 'dawki'. Mówiąc wprost potrafilam chodzić pijana kilka (ok. 4) dni pod rząd. W tym czasie oczywiscie (prawie miesiąc) nie jadłam normalnie. Raz na kilka dni zjadlam coś na ciepło. Często bywało tak, że jadłam jeden, skromny posiłek dziennie. Zwyczajnie nie mialam chęci i czasu na przygotowywanie posiłków. Aktualnie jestem przeziębiona. Jest nieciekawie, bo mam okropny kaszel i wczoraj dołączyła gorączka. Ten miesiąc był dla mnie stresujący. Do sedna. Czy taki tryb zycia mógł sprawić, że spóźnia mi się miesiączka?Powinnam dostać przedwczoraj. Niestety od 2 tygodni miewam też kłucia w podbrzuszu i odczuwam ciągnący ból (takze w okolicach pachwin). Dodam, że nie wspolzylam, chociaz dochodziło do pewnych form pieszczot. Czy zniszczyłam się tak bardzo, że doprowadziło to do rozregulowania cyklu?

Gość gość
tak, moze to powodowac przesuniecie okresu

Gość gość
alkoholiczko, zapisz sie do aa

Gość gość
koniecznie odstaw alkohol bo nieodwracalnei zniszczysz sobie wątrobę głodując kup silimarol forte i jedz często buraczki lub pij sok z buraków np. Barszczyk Hortexu w kartoniku może to pomoże naprawić szkody które wyrządziłaś swojemu organizmowi, no i zacznij jeść normalnie

Gość Bashmi
Etylowa, zgłoś się do poradni. Jest taka w każdym mieście. Tam na pewno Ci pomogą. Obowiązek kierowania ma lekarz pierwszego kontaktu. Porozmawiaj z nim. Ważne, że zdałaś sobie sprawę, że masz problem. Trzymam kciuki!

Gość gość
picie , rzniecie bez opamiatania i zaokragli cie teraz bania