Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzi mnie mój mąż i sex z nim kocham go ale jest ohydny to zoboczeniec

Polecane posty

Gość gość

lubi miłość francuską ale mnie to obrzydza, on się myje 2 razy dziennie, ale jego siusiak i tak ma taki dziwny zapach. nie potrafię się przemóc ;(. on lubi też inne perwersyjne zabawy: proponuje mi lizanie mnie tam na dole, ssanie sutków, a ostatnio zaczął masować okolice o***tu. mam ochotę spać z nim oddzielnie.

Gość gość
hahaha. Na tym polega normalny seks w normalnym związku. Raczej ty jesteś ograniczona niż on zboczony A z drugiej strony to pewnie znowu jakieś kiepskie prowo, bo chyba nikt normalny nie ma takich dylematów w stałym związku ;P

Gość goscinka
jestes nudna jak flaki z olejem.Pewnie leżysz jak kloda i to pewnie Twoj wymarzony sex!

Gość gość
hmmm.....A Ty wolalabys ciagle po bozemu tak? To zapewniam Cie ze wczesniej czy pozniej maz znajdzie sobie kochanke ktora bedzie zaspakajac jego potrzeby seksualne,jesli Ty mu tego nie dasz to on znajdzie na to sposob by byc zadowolonym.A potem dziwi sie jedna z druga ze ich mezowie maja kochanki...

Gość gość
kocham go, ale sex nie jest najważniejszy. nie lubię tego robić. zwykle mnie boli. a sex oralny jest niemoralny.

Gość gość
Biedny ten Twoj maz :)

Gość gość
A dlaczego niby seks oralny jest niemoralny? :)

Gość gość
pamiętam nauki przedmałżeńskie i tak nam mówiła kobieta, która je prowadziła. poza tym on często ma ochotę na sex, kiedy nie możemy tego robić, bo według kalendarzyka dni płodne mam kiedy indziej.

Gość gość
6/10 bo pare pelikanic lykenlo:) a i siusiak w kontekscie doroslego faceta mnie rozbawil:)

Gość gość
co to 6/10? nieważne. Ostatnio było nawet miło, mąż zaprosił mnie na kolację, potem wykąpaliśmy się razem, całowaliśmy się i było fajnie, ale jak zaczął lizać mi, no wiecie co to mi się aż gorąco zrobiło i kazałam m przestać.

Gość gość
nie żadne prowo. po co mam kłamać, potem bym musiała iść do spowiedzi!

Gość gość
ile lat jestescie po slubie i ile ty masz lat autorko , nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego ze twoj maz jest normalnym zdrowym facetem i nie dziwia mnie jego zachcianki raczej ty jestes nie obraz sie zacofana w sprawach lozkowych poczytaj sobie trochu na ten temat poogladaj cos i zmien swoje nastawienie bo maz raczej długo tak nie pociagnie

Gość gość
Ślub wzięliśmy 1 czerwca tego roku. Razem jesteśmy od 5 lat, ale pierwszy raz przeżyłam dopiero w noc poślubną i nie podobało mi się.

Gość gość
a, mam 24 lata. nie będę o tym czytać ani nic oglądać, p***ografia jest grzechem, ktory niszczy związek.

Gość gość
a, mam 24 lata. nie będę o tym czytać ani nic oglądać, p***ografia jest grzechem, ktory niszczy związek.

Gość gość
W wieku 20 kilu lat powinnaś wiedzieć, że faceci są ohydni i się nie żenić, ale ty myślałaś o cudach i aniołkach, to teraz musisz umartwiać się i poświęcać swoje cierpienie Bogu, a być może twoja głupota zostanie odkupiona. W sypialni powieś obraz Jezusa i Jana Pawła II i przypominaj mężowi, że oni patrzą.

Gość verissa
sama niszczysz ten związek ...ja jestem kobietą i kocham seks oralny i kocham mojemu mężczyźnie sprawiać przyjemność

Gość gość
jasne ubawiło mnie twoje powyzsze zdanie autorko , a myslisz ze twój maz nie oglada jak cie nie ma gwarantuje ze tak i to tez nie jest zboczone zapewniam cie skad ty sie urwałas dziewczyno ze sredniowiecza

Gość verissa
jak mogliście być pięc lat razem a pierwszy raz dopiero skonsumowac po slubie ..to zacofanie nie jestescie dobraną parą albo nigdy wcześniej nie rozmawialiscie ze soba na temat swoich fantazjii

Gość gość
Akurat w sypialni mam obraz Matki Boskiej Mlecznej, który dostałam od mamy w prezencie ślubnym. Podobno przynosi płodność. Nie myślałam o cudach, ja kocham męża, ale brzydzi mnie jego perwersja

Gość gość
Toż to jawne prowo jakiegoś wroga aseksualistów :)

Gość gość
Jesteśmy bardzo dobraną parą rozumiemy się bez słów. Mąż uszanował, że chce pozostać w czystości do ślubu i o miłości cielesnej po prostu nie rozmawialiśmy :(

Gość gość
On mi się bardzo podoba, jak się całujemy i dotykamy to mi miło, ale to jest niebezpieczne, szatan zsyła na nas takie pokusy

Gość verissa
nie rozmawialiscie nigdy o seksie? co kto lubi, jakie są wasze preferencje?

Gość gość
nie sadze zeby mlodzieniec wytrzymał 5 lat stroniac od przyjemnosci moze z toba tak ale temat wydaje sie prowokacja dzis nastolatki uprawiaja sex a tu mamy dojrzała kobiete ktora myslała ze malzonek bedzie patrzył w oczka i to mu wystarczy

Gość gość
Skoro nie znałaś jego "perwersyjnej" strony przed ślubem, to znaczy że się nie znacie jako osoby, a co za tym idzie - nie jesteście dobraną parą.

Gość verissa
autorko nie wiem jak masz na imię ale zadam Ci jedno pytanie? Czy miewasz orgazmy? czy dobry , ostry seks Cie nie pociąga?

Gość gość
Mąż niejednokrotnie podejmował ze mną ten temat, ale mnie to zawstydza. Chcę być dla niego dobrą żoną, ale nie potrafię się przemóc ;(