Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litosciwa Jania

Ogladacie CHLOPAKOW DO WZIECIA zapytajnik

Polecane posty

Gość Litosciwa Jania

Ogladacie CHLOPAKOW DO WZIECIA? Ja czasem ogladam i tak sie zastanawiam czy oni zdaja sobie sprawe z tego jak ten program ich osmiesza? Rozumiem, ze nikt nie chce byc sam i kazdy zasluguje na milosc, ale oni sa tak niezaradni zyciowo, ze slow mi brak. W dodatku producenci robia z nich debili ukazujac ich jako niedouczonych tlumokow ze wsi.

Gość gość
oglądam, szczerze mówiąc na początku śmiałam się z nich przeokrutnie, ale jak obejrzałam całą serie, to doszłam do wniosku, że jest mi ich żal i przestałam się śmiać

Gość Litosciwa Jania
Producenci znalezli kilku facetow, wiekszosc z nich zyje w skrajnej nedzy i postanowili sobie urzadzic z nich serial komediowy. To jest podle. Znam kilku takich mezczyzn, ktorym w zyciu nie wyszlo, nie maja nikogo bliskiego, mieszkaja w biedzie i beznadziei - wg mnie sa to osobiste tragedie z ktorych nie nalezy sie smiac.

Gość gość
masz rację w zupełności i faktycznie zamysłem programu jest kpienie z tych ludzi, a oni sie na to godzą, niestety

Gość gość
kilka razy ogladalam myslalam ze będzie to cos jak niemiecki program "rolnik szuka zony"ale niestety totalna zenada pokazuja jakby to w pl na wioskach było totalne zacofanie i wogole a ci panowie to chyba maja za to cos płacone bo żeby tak za darmo......

Gość gość
a co to za program i na jakim kanale leci?

Gość Litościwa Jania
W niedzielę na Polsat Cafe bodajże.

Gość gość
To jest zalosne,takie programy powinny byc zakazane,te chlopaki nie zdaja sobie sprawy z tego,ze ich osmieszaja pewnie ciesza sie,ze moga w TV wystepowac,a swoja droga ciekawe czy to nie jest wyrezyserowane wszystko? Przeciez to tylko telewizja a w niej wszystko jest mozliwe...

Gość gość
patrząc na nich wątpie, że to reżyserka, chociaż mój mąż tez ostatnio o to pytał

Gość gość
Wiesz chlopaki rzeczywiscie moga byc ze wsi itp.Ale ta cala reszta ta ich niezaradnosc,glupota sposob bycia,to moze byc wlasnie rezyserka,wcale bym sie nie zdziwila gdyby tak naprawde bylo,oni moze za ten program jeszcze niezla kase dostaja :)

Gość gość
ja wlasnie ogladam od 1 ocinka. na ipla.

Gość gość
no nie wiem, musieliby być w takim razie świetnymi aktorami

Gość Litościwa Jania
Jest tam kilku, którzy sensownie gadają i w sumie jakby ich jakaś kobita w obroty wzięła to byliby może całkiem nieźli, ale niektórzy to kompletna załamka. Załamuje mnie ten chłopak, który przebiera się za dziewczynę i szuka kobiety.