Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza pytajnik

Polecane posty

Gość gość

staramy sie z mezem o dziecko,nasz ostatni stosunek byl 27 wrz i 7 paz, juz nawet zapomnialam o tym , okres powinien byc 12 a jeszcze nie mam, dzisiaj rano czulam sie jak po pijanstwie,widzialam podwojnie strasznie mnie mdlilo i zle sie czulam, dodam ze 2 dni temu robilam test i wyszedl negatywny,czy moze miec to jakis zwiazek z ciazA?

Gość gość
jesli termin@ minal zrob test lub bete to bedziesz wiedziec,czasami test wychodzi pozytywnie nawet tydzien po terminie@.mi wyszedl juz w dzien spodziewanej miesiaczki a objawy mialam dopiero z tydzien po wykonanym tescie tyle ze pieris od razu byly wieksze i bolace

Gość gość
a ja wlasnie mam wrazenie,ze troche schudlam i nic kompletnie mnie nie boli , a rano to mialam helikopter w lowie, nie mam narazie mozlwosci zrobienia beta, i zastanawiam sie czy zrobic test, 2 dni temu byl negatywny

Gość gość
to powtorz tyest jutro rano ,zobaczysz co wyjdszie.a cykle masz regularne?byc moze owulacja ci sie przesunela i moze byc albo@ pozniej albo test wyjdzie pozniej,mi po13dniach od owulacji wyszedl test a jesli mialas owulacje7pazdziernika i cykle regularne to moze byc za wczesnie

Gość gość
od 2 miesiecy regularnie zawsze 12 stego od kiedy zaczelismy sie starac, zazwyczaj mialam30-31dniowe, wlasnie dziwna sytuacja

Gość gość
owulacje mniej wiecej powinnam miec 26/27 wrz wtedy,nigdy nie mogalam tego ustalic sobei

Gość gość
to powtorz test jutro a w poniedzialek zrob bete jesli wyjdzie negatywnie a@ dalej niebedzie to lepiej zglos sie do lekarza bo moze masz cos z hormonami

Gość gość
ok,dzieki za rade, chociaz nigdy nie mialam zadnych problemow na tym tle i mam 22 lata

Gość gosc2
ja np mialam miesiaczke 4 wrzesnia. cykle mam raz 27, 28, 32 roznie. nie jestemw stanie wyliczyc owulacji. 07.10.2013 zrobilam 3 testy ciazowe i na kazdym byly dwie kreski. wczoraj bylam u gina i mowil ze jest pecherzyk 5,68mm. wedlug miesiaczki mam 6 tydzien wedlug gina 4 mam sie czym martwic. moze pecherzyk przestal rosnac?

Gość gość
ja mam24 i staralismy sie od listopada o dziecko a dopiero w sierpniu sie udalo,tyle ze u nas bylo za duzo stresu i to blokowalo bo wyniki w normnie,ja cykle mialam regularne jesli ty je masz tez regularnie to jest szansa,powtorz test jutro lub pojutrze tylko z rana i dla jasnosci bete jesli test niewykryje a @niebedzie.

Gość gość
ok, dzieki dziewczyny za rady ,chociaz nigdy ak zle sie nie czulam z rana , normalnie widzialam w trojwymiarze jak bym byla pijana

Gość gość
no i dzisiaj robilam z rana test i neatywny, a okresu nie ma 6dzien ....