Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MATKA KARMI PIERSIĄ 5 LAT DEKLARUJE ŻE BĘDZIE TO ROBIĆ JESZCZE 5

Polecane posty

Gość gość
dziecko pójdzie do szkoły i zacznie się wstydzić, więc i tak guzik z tego będzie, chyba że będzie za 8 latkiem latać po podwórku z wywalonym cycorem

Gość gość
Ona jest zboczona :/

Gość gość
nie bulwersuje mnie to nawet w połowie tak, jak wpisy nawiedzonych kobiet, piętnujące matki nie karmiące piersią. I to wyrażenie "prochu z mlekiem". Psycholki!

Gość gość
Niech się każdy zajmie swoim życiem i robi to co uważa za słuszne, a nie szuka u innych, co by im tu wytknąć i naubliżać. Póki nie robi nikomu krzywdy a jej córce to pasuje, to niech sobie ją karmi i do osiemnastki!

Gość gość
a niech sobie karmi nawet do pełnoletności czy wy naprawde nie macie swojego życia? co was to obchodzi????

Gość mleko matki najlepsze
Ja karmię mojego 3-letniego Maciusia i zamierzam karmić do czasu az pójdzie do szkoły. Uwielbiam kiedy przysysa się do mojego cysia i ciągnie mleczko - wtedy czuję się prawdziwa i spełniona mamusią. Mam nadzieję że niedługi uda nam się zrobić drugiego dzidziulka i wtedy mleczko będzie głównie dla młodszego maluszka, ale synkowi też zawsze dam. Nie widze w tym nic nienormalnego - wszytskie ssaki tak karmią.

Gość gość
hahahahaha pewnie masz wymiona jak dojna krowa