Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1m2a3x

Poślubna pułapka

Polecane posty

Gość 1m2a3x

Czasem świeżo upieczony mąż, usłyszy na przyjęciu weselnym od któregoś ze swoich przyjaciół: - Stary, gratulacje ! Szczerze ci zazdroszczę...- tu nastąpi tradycyjny uścisk dłoni a pan młody zapewne poczuje się kimś nie tylko szczęśliwym ale i wyjątkowym. Tylko czego ów przyjaciel może mu zazdrościć ? Od razu zaznaczę że jeżeli jesteś już kilka lat po ślubie a twoja małżonka nadal nie straciła ochoty i temperamentu w łóżkowych igraszkach, to znaczy że jesteś szczęściarzem...a temat poniżej nie jest przeznaczony dla ciebie. To temat dla tych, którzy dzięki instytucji małżeństwa, zaczynają doceniać bezpowrotnie utracony status "wolnego strzelca". W zamian za to dzięki uprzejmości żony dane im jest delektować się nieustającym "celibatem", zawieszanym raz w miesiącu na krótki czas odbycia niesatysfakcjonującego stosunku (z tzw. "łaski"). Jednym słowem ich życie seksualne zamarło lub zakrzepło w nieustannym oczekiwaniu na choćby promyk pożądania ze strony oziębłej partnerki...która jak się zdarza, przed ślubem w tych kwestiach była zupełnie inna. Bo kobieta zmienną jest przecież.

Gość Gabrielle_
jak dbasz - tak masz :classic_cool:

Gość 1m2a3x
Ej, chyba sama w to nie wierzysz :)

Gość 1m2a3x
Przypuszczam że wolność nabrała smaku :)

Gość NIECH ŻYJE  WOLNOŚĆ
i tyle powiem

Gość 1m2a3x
W takim razie masz większy luz i oblicze "rywala" dla jej męża.

Ale to kobieta nie ma ochoty na sex ? jak czytam to forum to kobiet narzekają że to facet nie ma ochoty na sex i to mężatki:p

Uciekła od niego, dosłownie. Rano wszuscy wyszli do pracy, jak wrócili to tylko puste szafy zastali. żadnej wiadomości.

Gość 1m2a3x
Historia wprost z życia w telegraficznym skrócie: Znajomy poznał fajną lasencję. Lubiła się zabawić, pociupciać a i w głowie miała poukładane. Zakuli się więc w obrączki, fundnęli sobie dzieciaka...i już prawie 5 lat mija jak jej "pupa wystygła" a facet jest trochę w czarnej...* The End

Gość 1m2a3x
Oziębłość mężów - to mit Oziębłość żon - to gorzka prawda.

Gość FiuSru
Pij tylko stare wino co ma 400 lat a kochaj się z dziewczyną co ma 20 lat....

Gość gość
jak nie potrafisz zonie sprawic przyjemnosci, to nie dziw sie ze nie ma ochoty na sex (z toba). Moja zona po 25 latach ma coraz wieksza ochote na sex ze mna, moze z innymi tez tego nie wiem, ale jestem realista i biore taka opcje pod uwage. Zacznij bardziej dbac o jej pragnienia sexualne a zobaczysz ze bedzie inna, no chyba ze jest naprawde oziebla.

Jakby Ci żona po stawaniu na rzęsach, powiedziała, że może z innym by jej się zachciało, nie miałbyś skrupułów by yebnąć tym wszystkim. Teraz w tygodniu mam więcej niż z żoną przez kwartał jeśli nie pół roku.

Gość 1m2a3x
To nie o przyjemności chodzi bo dla przyjemności to se i pączka można zjeść - tylko o ochotę na seks. Wpisz hasło "oziębła żona" to wyskoczy ci kilkaset tysięcy rekordów i przynajmniej z kilkadziesiąt forów, na których "szczęśliwi mężowie" dzielą się z innymi swoim seksualnym nieszczęściem.

Gość gość
Pendzior A znasz jej meza?

Gość jako figo
Kochanka to jest to....

Gość gość
W temacie obok ludzie chwalą życie seksualne po 15 latach małżeństwa. Wejdź tam i poczytaj, co warunkuje idealność seksu.

Gość 1m2a3x
To aż 15 lat musieli się wstrzymywać z pochwałami ??? :)

Moja Ex w domu tylko pachniała. Robiłem wszystko. Wraca z pracy czeaka kolacja, kąpiel... Jestem zmęczona. Romantyczny wieczór... Chcę spać. Rozmowa o tej sytuacji... Mnie jest tak dobrze. Więc teraz dobrze jej tak.

Gość gość
Po 15 latach związku są nadal tak samo na siebie napaleni :)

Gość 1m2a3x
A ciekawe ile małżeństw w ciągu 15 lat po ślubie kończy się rozwodem :) Oczywiście o oziębłości partnerki jako przyczynie już nie wspomnę.

Gość 1m2a3x
Wracając do meritum tematu - kto łatwiej zniesie w małżeństwie łóżkowy celibat ? mąż czy żona ?

Gość 40 tka
Max po ile macie lat?

Gość gość
Pendzior, napisz jeszcze o wspaniałych stosunkach z córką. Myślę, że dziewczynka za kilka lat będzie bardzo wdzięczna za to, że tatuś zamiast ją wychowywać wolał myśleć ptaszkiem i opisywał na kafe jak to przehandlował ją za sex.