Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaa1990

spóźniający się miesiąc okres jaki może być powód

Polecane posty

Gość kasiaaaaaa1990

witam . otóż mam pewien problem . powinnam mieć okres 18.09. ale jak widać nie mam go do tej pory . kocham się z moim chłopakiem z zabezpieczeniem , ale zdaża nam się go nie użyć , ale nigdy we mnie nie kończy . dodam , że mam bardzo dziwny śluz tzn.pojawiają się w nim grudki i czasami dość brzydki zapach (bardzo dobrze dbam o higienę zwłaszcza w okolicach imtymnych) . mam dość nieregularny okres :/ robiłam test i wyszedł negatywnie . więc pytanie czy jest jakakolwiek możliwość , że mogę być w ciąży ? piersi mnie wogóle nie bolą ani nic . proszę pomóżcie bo nie wiem co robić , a do ginekologa udać się nie mogę ponieważ mieszkam za granicą od pewnego czasu i z wizytą jest dość duży problem . aha i dodam , iż 2 x mi się zdażyło , że po stisunku strasznie mi spuchły wargi co dość to było nie przyjemne i strasznie piekło ale na drugi dzień były normalne i czasami mam uczucie , że chce mi się siusiu a jak już pojde do ubikacji to wysikam się bardzo mało . liczę na odpowiedzi .

Gość gość
po pierwsze zapewne masz grzybice, więc jak najszybciej powinnaś pójsć do lekarza, po drugie nawet jak zdąży wyjąć, to nie znaczy że plemniki nie zdążyły przedostać sie do pochwy, a po trzecie powodów opoznienia miesiączki może być sporo:ciążą, dieta, zaburzenia odżywiania, zmiana klimatu itp. itd

Gość gość
Zapamiętaj bzykanie powoduje ciążę.Nie ma 100% zabezpieczenia.

Gość gość
Nie tylko grzybicę, bo i zapalenie dróg moczowych. Nie rozumiem jaki może być problem z wizytą u lekarza.

Gość gość
nie powinnaś kochać się ze swoim chłopakiem dopóki nie pójdziesz do lekarza, jeśli to grzybica, a wiele na to wskazuje on też musi się wyleczyć, powiedz o tym koniecznie lekarzowi. grzybica to nie żarty, może mieć długotrwałe skutki uboczne

Gość kasia1990000
mam problem bo czekam na ubezpieczenie , a wizyta nie jest tania bo 150 e a poki co narazie mnie na to nie stac . dziekuje za odpowiedzi .

Gość gość
Wyjechalas nie wyrabiając sobie karty ekuz ani nie wykupując ubezpieczenia turystycznego, które kosztuje kilkadziesiąt złotych? Gratuluje braku mózgu.

Gość ggginekolog
ja miałam grzybicę i jakoś na okres to nie wpłynęło. Podejrzewam tu ciążę lub jakieś zaburzenia hormonalne, przyczyn może być wiele. Powtórz test i do lekarza.

Gość owszem owszem
Na zaburzenia cyklu może mieć wpływ nawet niewłaściwe funkcjonowanie tarczycy i wydzielanie hormonów. Tarczyca oddziałuje na pracę jajników, na owulację itp. Warto to sprawdzić jeśli ciąże wykluczysz a miesiączki nadal nie będzie.

Gość gość
Żeby nie tylko ciąża i grzybica:-\ Powinnaś iść do gina.