Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o mieszkaniu przed ślubem

Polecane posty

Gość gość
na pewno nie kurewstwo tzn nie kurewsto

Polecam, Lepiej sprawdzić się wcześniej niż potem być zaskoczonym negatywnie. Znam przypadki gdzie ludzie mieszkali dopiero po ślubie i wychodziło tyle rzeczy że doprowadzało do rozwodu.

Gość gość
Ojeju a co ta osoba takiego razacego moze robic, ze po slubie sie rozczarujemy? prosze o konkrety.

Ojeju a co ta osoba takiego razacego moze robic, ze po slubie sie rozczarujemy? prosze o konkrety. x Szczerze też jestem ciekawa.

Gość gość
U mnie byla roczna przyjazn przed, wiec bardzo dobrze poznalam... Lepiej niz poznaje sie w zwiazku.

Gość gość
co takiego moze zrobic ta osoba--------np nie placic rachunkow albo wracac pijana o 4 nad ranem.

ostatnio czytałam o facecie który sikał na deskę i nie wycierał...i za cholerę nie mógł się nauczyć tej prostej czynności. :D

Gość gość
gość co takiego moze zrobic ta osoba--------np nie placic rachunkow albo wracac pijana o 4 nad ranem. hahahahahahhahaha a to dowalilas hahahaha, pytam powaznie

Gość gość
przyklad z deska,niby drobiazg ale mozna wpasc w szal.

Jak nie potrafi po sobie sprzątać,niech załatwia się jak kobieta;).

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość co takiego moze zrobic ta osoba--------np nie placic rachunkow albo wracac pijana o 4 nad ranem. Jak sie ma normalnego partnera to to jest czysta abstrakcja... i bez mieszkania sie wie o takich rzeczach, konkrety prosze a nie takie zabawne brednie.

Gość gość
ale dowalilas hahaha a ja pytam powaznie..wiec powaznie odpowiedzialam:)

Gość gość
No sorry, ale jak kocham kogos to za deske nie zabije i nie rozwiode sie.;p... zreszta to dla mnie totalna abstrakcja

Gość gość
Ojejuu, ale to czy ktos jest niechlujem to bez mieszkania wspolnego sie widzi. U mojego faceta zawsze jest czysciutko, sama mam kompleksy;p wiec nie wiem co by mnie moglo po slubie rozczarowac, inne prosze przyklady.

ostatnio czytałam o facecie który sikał na deskę i nie wycierał...i za cholerę nie mógł się nauczyć tej prostej czynności. smiech.gif x Nie mieszkając z nim,też nie umknie to uwadze.

Gość gość
wracac o 4 rano pijany... nie trzeba mieszkac zeby poznac, ze sie jest z alkoholikiem, no bez przesady;) mi chodzi o normalne zwiazki nie patolofgiczne:) co w takich normalnych moze byc nie tak?

gość - no właśnie wyszło na to, że nie zawsze się widzi. Chociażby dlatego, że wiele ludzi myśli o sprzątaniu jak ma mieć gościa...ale niekoniecznie, jak z kimś mieszka. I szczerze mówiąc jakby mi ktoś notorycznie zostawiał swoje ciecze fizjologiczne (i z tego co pamiętam nie tylko) w łazience to rozważyłabym albo zabicie tą deską albo rozwód.

Gość gość
No to fakt Moorland dla takich ludzi jak Ty mieszkanie jest konieczne przed slubem:) tu sie zgadzam. Mi by siki milosci nie zabily, ale w moim przypadku to naprawde abstrakcja bo jestem z inteligentnym czlowiekiem;)

że też tego tematu znaleźć nie mogę...facet był właśnie bardzo inteligentny, tylko jeden z tych co wyznają zasadę "przewróciło się, niech leży".

Gość gość
hmm kwestia higieny,nawykow np.czytanie do switu ksiazki a partnerowi przeszkadza swiatlo lub nie przeszkadza ale uwaza,ze takie czytanie po nocach to drozsze rachunki za prad.styl zycia,jedno to ranny ptaszek a drugie to nocny marek,owszem takie kwestie mozna omowic ale w praktyce moze byc ciezko.zwyczaje kulinarne,sposob dysponowania pieniedzmi,jedno lubi gosci w domu a drugie nie.nie da sie wszystkiego dogadac

Da się,na kompromisach i dogadywaniu się polega związek.

Gość gość
hehe no dobrze Moorland, ale swojego naprawde znam dobrze:) a zreszta jakby lal to lepszego nie znajde i nie chce;p

Gość gość
No ja mam odmienne zdanie. I naprawde czytanie przy swietle, bycie rannym ptaszkiem czy kwestie kulinarne to sa dla mnie p*****ly i wydumane problemy;) Hmmm moze dlatego, ze ja i moj partner ogolnie nie jestesmy ludzmi problemowymi;p

Gość gość
moze tez zamiast placic rachunki inwestowac w hodowle pasikonikow:O

Gość gość
No bez mieszkanie wiem, ze jest ogarniety i zbiera na mieszkanie:)

równie dobrze może się dowiedzieć o cechach charakteru czy problemach które niekoniecznie widać na co dzień, a przynajmniej nie na taką skalę. Ile jest narzekań, że ktoś okazał się cholerykiem na przykład, albo, że ma zadatki na domowego terrorystę? I nie mów, że to widać, bo co innego widzieć czyjś charakterek spotykając się z tą osobą, a co innego mając z nią kontakt non-stop w domu.

Gość gość
Normalny i naturalny etap związku. Nie można liczyć na nic specjalnego z facetem, który nie chce zamieszkać wspólnie.