Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszek48

po owulacji

Polecane posty

Hej ! Kochałąm się z chłopakiem w czwartek 2 tygodnie temu z końcem we mnie, a w niedzielę ( trzy dni po ) chyba miałam owulację ( podejrzewam tak po śluzie i z temperatury 36.6, zmieniła się na 36.8 (w środę), a na następny dzień juz na 37 st. W poniedziałek tydzień po podejrzanej owulacji dotknęłam się TAM delikatnie i na palcach zostało mi dużooo białego śluzu . Bolą mnie jajniki i piersi tak jak przed każdą miesiączką . Czy może być tak przed nadchodzącym okrem ???

Gość gość
tak, może to być zarówno objaw ciąży jak i zblizajacej się miesiączki- pomogło ci to?

Nie potrzebuję niemiłej odpowiedzi . Chciałąm się tj doświadczyć i nie uważam tego za coś złego . I nie potrzebuję rad w stylu ' jak się kochasz , to powinnaś ... bla bla bla...' Ciąża mnie nie przeraża absolutnie . Są szanse na to , jeśli było 3 dni przed owu?

Gość gość
a ty umiesz czytać???????????? jeśli tak to przeczytaj moją wypowiedz jeszcze raz i wskaz mi w którym miejscu była niemiła

Gość gość
Dostać nad tym forum dobrą odpowiedź czasem graniczy z cudem :P 3 dni przed owulacją to też dobry moment żeby zajść w ciążę, w końcu pleminiki żyją w tobie jakies 2-3 dni. Co do twoich objawów- ja miałam dokładnie takie same, a dziś jestem w 12 tygodniu ciąży :)