Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurs samodzielny księgowy ESKK

Polecane posty

Gość gość

robil ktos? warto? mam juz jakies podstawy ksiegowosci bo konczylam kiedys studium rachunkowosci. co prawda sporo juz zapomnialam, ale chcialabym sobie odswiezyc i pogleic wiedze w tej dziedzinie. nie mam czasu na kursy tradycyjne czy na jakas podyplomowke. ale mam czas w drodze do i z pracy i w weekend troche i pomyslalam nad tym kursem

Gość gość
sciagnełas sobie lekcję próbna? Jak to kiedys zrobilam, widziałam samą teorię, nic ciekawego. Moze są jakieś fajne cwiczenia w trakcie ale po tej próbce nie zanosiło się na to

Gość uni74
Uczyłam się księgowości z tego kursu jakieś dwa lata temu. Najpierw przerobiłam podstawy księgowości, a potem właśnie samodzielnego księgowego. Teraz sama prowadzę księgowość w męża firmie. Dla mnie dobrze przygotowane materiały, nie było wcale dużo suchej teorii wszystkie zagadnienia były omówione na przykładach co mi bardzo pomogło w prowadzeniu księgowości. Ewidencja kosztów bardzo szczegółowo przedstawiona. Mają nauczycieli, którzy pomagają za darmo w razie wątpliwości. Próbuj, ja nie żałuję.