Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 69

dwa światy

Polecane posty

Gość gość 69

Ku przestrodze " glupich zon " : niegdys : rozdarta , podla zona nie nawidzilam kiedy zblizal sie wieczor i maz mial ochote na sex , potrafilismy nie kochac sie 1 - 2 miesiace , a kiedy juz doszlo do zblizenia , to byl zwykly obowiazek i przymus ( dla mnie ) !!!!!!!!!!!! obecnie : to maz unika zblizen i zasypia zanim przyjde do sypialni , na dzien dzisiejszy 3-5 razy w tygodniu to dla mnie stanowczo za malo !!!!!!!!!!! zdaje sie , ze przegapilam dobry czs !!!!!!! tak wiem , sama jestem sobie winna , nie wiem jak dlugo zniose taki stan rzeczy , rozumniem meza co czul niegdys!!!!

Gość gość
ku przestrodze "glupich mezow" kiedys mpgl wykazac tylko odrobine zainteresowania rodzina rdzis nie ma rodziny

Gość gość 69
jestem kobieta i to o sobie pisze "glupia zona" , nie o innych , mam wyrzuty sumienia i raczej szukam rozgrzeszenia !?

Gość gość 222
i masz ochote odejs teraz od meza ???????? nie podoba sie odrzucenie ???? w lozku ???? moze to rodzaj kary ???????

Gość gość
Może czuł,że seks jest dla ciebie jak ''g***t'' i przestał naciskać.

Gość gość 69
moze cos w tym jest nie pojmuje tylko dlaczego wszystko zmnienilo sie o 180 st nie nawidzilam sexu , a teraz nie moge bez niego zyc ?????????