Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczęscia chodzą parami WPADKA ZA WPADKĄ W PRACY

Polecane posty

Gość gość

Mam dosyć , ostatnio mam same wpadki w pracy. Jedna za drugą. Pracuję tu kilka dobrych lat a ostatnio ciągle o czyms zapominam , ciągle robie cos zle. Szef kazał mi od dziś dawać do podpisywania fatury wszystkim klientom, nawet te gotówkowe. I co, oczywiście sobie zapomniałam o tym przy pierwszym kliencie:-( Mamy kilku dłużników i szef składa pozew sądowy, dziś odszukaliśmy te fatury a tam.............jedna faktura nie podpisana przez klienta:-((( Wyspisywałam ostatnio fakturę i pominęłam towar za prawie 2 tyś:-((( Mam pytac o coś każdego klienta, a ciągle o tym zapomninam i nie wyputuję każdego. I to wszytsko w ostatnich dniach:_((((

Gość gość
Tak strasznie mi głupio ze chętnie bym się zwolniła ze wstydu. Nie wiem czemu to się osttanio tak skumulowało. Mam ochote zapaść się pod zeimię.

Gość gość
miałyście tak kiedyś czy tylko ja jestem jakaś niedoj****a?

Gość gość
mam 30 lat a czemu o to pytasz>

Gość gość
każdemu zdarzają się wpadki .. ale zbytnie" rozstrzepania "można jakoś kontrolować włącz w domu muzykę wyciszającą , pij melisę , jedz dużo witamin z grupy b magnez - to wspomaga pracę mózgu ... i uwierz w siebie skup się na pracy bo w końcu cię wywalą , bo nikt nie trzyma w pracy kogoś kto wiecznie się myli i przynosi firmie straty

Gość gość
No właśnie jestem strasznie roztrzepana, ciagle o wszystkim zapominam. Nie robie tego w złej wierze, taka jestem. Byłam nawet u lekarza z tym moim zapominalstwem, brałam nawet psychotropy ale to nic nie pomogło. Wszystko zapisuje sobie na kartkach żeby nie zapomnieć a i tak zapominam:-( Jak ktoś taki może mieć dobra prace na lata?? Ja mam póki co ale to taka praca za 1400 zł:-(

Gość gość
a dziś na koniec dnia wystawiłam fakturę na dane firmy na które klient nie chciał zebym wystawiła. Klient ma dwie firmy a ja wystawiłam na tą co nie trzeba:-( W poniedziałek pewnie zadzwoni i pewnie szef będzie musiał ją przerobić:-( Nie wiem co się ze mną dzieje:-(

Gość gość
Może niewyspanie, może jakieś zaburzenia pracy mózgu? Od dawna tak masz?

Gość gość
już mam takie problemy od jakiś 2-3 lat. Mysllam ze to może od nerwicy (lekka postać), brałam psychotropy ale nie pomogło. Mówilam o tym lekarzowi ale nadal nie wiadomo od czego to. Jest to okropne uczucie, dziś znowu myslakm ze zapadnę się pod ziemie. Tym bardziej że mam mały ruch wiec nie powinno być takich wpadek.

Gość gość
Polecam amfę w rozsądnych ilościach, będziesz zwarta i skupiona. :classic_cool: