Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie porodu moze zalatwic sobie cesarke

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo waska, nie wiem jakim cudem dziecko przecisnie mi sie przez kanal. Rozerwie mnie chyba. Boje sie ze nie przejdzie. Czy ktoras tez miala takie obawy? A moze lepiej zalatwic sobie cesarke?

Gość gość
Pewnie, ze lepiej cc. Nie nacierpisz się, normalnie potem możesz uprawiać seks a nie jak pierworódki ciągle a to boli a to sucho- masakra. Bezpieczniej dla dziecka i jeszcze raz- duuuuuużo mniej bólu ;)

Gość gość
tylko naprawde tepa osoba ,ale to taka tepa do potegi,powie ,ze cc bezpieczniejsza dla dziecka.Ale nie bede wdawac sie w konwersacje z osoba ,ktora nie ma zielonego pojecia o czym pisze.

Gość gość
To,co ty myslisz o sobie,to jedno.A wlasciwy lekarz ci powie,czy potrzebujesz cesarki

Gość gość
Ja przed porodem tylko myslalam o tym zeby mi cc nie robili a jak podxzas jednej z wizyt gin powiedzil ze byc moze mnie to czeka to bylam zalamana.na szczescie dwa porody sn. Kolezanka jest tyci, mala i szczupla i urodzila szybko i jq nie nacinali

Gość gość
nie panikuj autorko, ja tez jestem wąska a urodziłam sama 3 dzieci i w zyciu bym nie chciała cc, gdybys faktycznie była bardzo waska to lekarz juz by to wychwycił a ty po prostu panikujesz i tyle, bez przesady...

Gość gość
Ja z tego powodu mialam cc, po prostu nie umialam urodzic naturalnie, dziecko owinelo sie pepowina bo nie moglo zejsc nizej

Gość gość
u mnie taka sama sytuacja jak u kolezanki wyzej (18:07). z tym, ze nie wykonali cesarki i dziecko troche sie wymeczylo. dostalo 5 ptk. dzieki Bogu rozwija sie dobrze i nie widac konsekwencji. pozdrowiam autorke i zycze szczesliwego rozwiazania! :)

Gość gość
A ja od poczatku chcialam cc i nie zaluje. Chodzilam prywatnie cala ciaze go gin ktora dawala skierowania na cc i sama je wykonywala potem w panstwowym szpitalu. Nie mam waskich bioder ale strach byl silniejszy, balam sie ze zemdleje albo ze dziecko bedzie niedotlenione...

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość tylko naprawde tepa osoba ,ale to taka tepa do potegi,powie ,ze cc bezpieczniejsza dla dziecka.Ale nie bede wdawac sie w konwersacje z osoba ,ktora nie ma zielonego pojecia o czym pisze. X tępa to jesteś Ty ;) badania wyraźnie wskazują, że planowane cięcia (nie robione w ostatniej chwili) są najbezpieczniejsze dla dziecka. Wiesz skąd się bierze porażenie mózgowe? A wyłamane barki i biodra? Posiniaczone główki?