Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intymne pytanie do Maćka B

Polecane posty

jeja nadal nie rozumiesz co ja chce ci napisac ,ja mowie ze i takie doskonale matki jak Ty we wlasnym mniemaniu, popelniaja bledy i syn idzie i tak wlasna sciezko ,mimo wychowania doskonalego

Ty się uważasz za wyższego ode mnie? Nazywasz mnie głupcem? Raz po raz nazywasz mnie głupcem? A za co? Śmiesz publicznie drwić ze mnie bez żadnych potwierdzonych argumentów? Zadałem ci pytanie wiesz do kogo piszesz? Mam zgasić twoją świeczkę życia? Ile jej zostało? Nie znam cię ale moja przyjaciółka mówi mi że niewiele. Czyżby to przeznaczenie, moja przyjaciółka mnie nie okłamuje a jeśli nie jest pewna, nie mówi nic. Tym razem przemówiła i powiedziała - niewiele. Jak jeszcze raz mnie podk***isz to moja przyjaciółka zabawi się w pana twórcę - a wiesz co ci stworzy? Raka - nowotwór złośliwy ci stworzy. I wiesz co - ona kocha to robić. Bo moja przyjaciółka jest p**********a i właśnie za to ją lubię.

Widzisz,nigdy nie uważałam się za doskonałą matkę.Syn ma swój rozum,to On musi podejmować decyzje.

otoz wlasnie ,nigdy nie wiesz co mu do glowy przyjdzie wiec mi nie pisz ze on cos tam nie zrobi bo to wystarczy chwila i starczy x ps macisus no odpowiedz mi na pytanie jak juz sie zjawiles dzieciaku:)

Salut od teraz możesz czekać na moją przyjaciółkę. To już drugi wyrok jaki wydałem na tym forum w przeciągu roku, i jeden z kilku poza wirtualem. Ostrzegałem.

Gość Laska Macka B
:)