Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intymne pytanie do Maćka B

Polecane posty

Wiesz co ty chyba nie wiesz do kogo piszesz i kogo chcesz nazwać kretynem i tylko tego nie lubię. Swoje zdanie o mnie możesz mieć ale kiedy je wyrażasz to akcentuj "to jest moje zdanie, a nie zdanie obiektywne" bo nic o mnie nie wiesz. Kiedy ja kogoś chce wyzwać lub coś powiedzieć - pamiętajcie - zawsze mam rację - nie nazwę nikogo kretynem jeśli to nie będzie prawda, bo sam nie jestem kretynem aby to robić. Maciek jest kretynem pod względem religijnym i jest mitomanem. To zwykła prawda. Jeśli chcesz mnie nazwać kretynem powiedz dlaczego tak myślisz co jest kretyńskiego w tym co pisze i przedstaw swój punkt widzenia. Możesz powiedzieć że obrazy Picassa to kretynizm, bez ładu i składu czysty debilizm formy bo nie rozumiesz ich i taka będzie twoja reakcja - ale to nie prawda. Ja używam i zaczynam używam coraz bardziej trudniejszego języka, który zakrawa wręcz na jakaś nową formę literacką łączoną z ironią i baśnią, irracjonalną i można by powiedzieć wręcz zaczarowaną jednak pełną prostoty i logicznego kunsztu. A przychodzi taki salut i nazywa mnie już któryś tam raz kretynem? Kim ty k***a jesteś? Co wiesz o mnie? Znasz mnie? Może tylko widziałeś - na zdjęciu. To wszystko. Jeśli ktoś nazywa mnie kretynem nic o mnie nie wie, o moim talencie i o jakiejkolwiek postawie jaką reprezentuję. Tu jest forum, tu się nie mówi tylko pisze, tu jak cię czytają tak cię widzą. Pewne rzeczy są jednak oczywiste jak w przypadku Maćka. Może wszystko to co on pisze nie jest prawdą ale wnioski zostały już wyciągnięte na podstawie tego co pisał. Ale już pisałam z Fubu na kafe kilka razy.Religia to temat tabuusmiech.gif ,zgnoi każdego no tak ma co zrobić. Lubię wygrywać, mieć sprawiedliwą i uczciwą rację i lubię usprawiedliwiać i całkowicie uniewinniać innych choćby ich czyny wypływały z okrutnych pobudek. Ja np popieram zabójstwa i rabunki mógłbym to uargumentować rzeczami które wychodzą poza rozum zwykłego człowieka, mógłbym wszystko od podszewki mądrze i obiektywnie wyjaśnić i miałbym rację i prawie nikt nie przyznałby mi racji. Dlaczego? Dlatego że jesteście maszynami, programami które nie myślą i nie potraficie zrozumieć nawet tego że to nie wasza wina że tak właśnie jest. A nie zdradzę nigdy tu wszystkiego co wiem, to co pisze to zaledwie ułamek mojego życia osobistego i tego co we mnie. Ułamek który pisze na potrzeby forum, na potrzeby was, bo jakbym chciał pisać moim językiem to byście k***a powiedzieli że to nierealne i niemożliwe jest aby móc tak pisać. A podstawą wszystkiego jest zawsze życie i śmierć i to co po niej. Ja dostrzegam w Nim zachowania mojego syna Ile twój syn ma lat? Co w ogóle robi/zrobił? Jest myślicielem?

Syn fubu, pasujesz na DZEFFO Zapraszam:) Kiedyś pisales bardziej świrowo, zmieniles leki, zgadlam?;) Mysle wiec podobnie jak Xen.

Mój syn jest bardzo inteligentny,ma własne poglądy,religia passe.

Jestem wymagającą matką,mimo to mam z moim synem lepsze relacje od męża.

Tak zdarzają się patologiczne sytuacje,ale nie generalizujmy.Buntownik to nie wyłącznie zaćpany,zapity małolat.

tez tego nie napisalem bo znam slowo buntownik i tez mam prawo jak ten "buntonik"( jak go okreslasz) ,napisac po tym co wypisywal tu jakie ja mam o tym zdanie i tyle ..i jeszcze jedno ten chloptas wcale nie wyglada na buntownika moim skromnym zdaniem.skoczylem :)

a jednak cos dodam bo napisalas patologia a wyobraz sobie ze niezawsze w patologi cos takiego bylo bo i w zamoznych rodzinach bywaly przypadki ,ze synus sie stoczyl,wiec ty kochana generalizujesz

Salut jesteś dla mnie prostakiem, bezwartościową istotą która nie ma niczego w sobie ani inteligencji, mądrości, zamiłowania do sztuki pięknej czy choćby krzty artyzmu. To względnie bezpieczne rzeczy, nie masz też jaj ani nie ma w tobie bezwzględności i desperacji. Jesteś dla mnie mniej niż zero. Jesteś niczym. A nie piszę już o rzeczach metafizycznych ale uważaj ja mam takie znajomości o jakich nikomu tu z was się nie śniło, pisałem k***a o tym ale olaliście to, a to niedobrze, oj niedobrze. Jedna moja usilna prośba i dzieje się wszystko. Ktoś wspomniał o lekach? Czy śmierć zażywa leki? A to jest moja najlepsza przyjaciółka, mój wiecznie niewinny cyngiel którego nikt nigdy nie oskarży ani nie złapie. Moja przyjaciółka gardzi wami wszystkimi, moja przyjaciółka do niewielu się uśmiecha a tych do których się uśmiecha ja znam wszystkich. Więc uważajcie co piszecie i myślicie na mój temat i dam wam dobrą radę - lepiej nie piszcie nic.

Patologia to patologia,ma miejsce nie zależnie od statusu rodziny.

Gość gość
nie wiem czy sie smiac czy plakac

Fubu,każdym nowym wpisem prowokujesz by pisać na Twój temat.Taka karma;).

Oczywiście że nie wiem,ale ma kręgosłup moralny.Unika bójek,by nie zrobić krzywdy.Gdy ktoś go atakuje,mówię broń się a on mi odpowiada,że boi się zrobić komuś krzywdę.

nie chce wypytwywac Cie ile Twoj syn ma lat ale moze przyjsc taki dzien ze syn nie bedzie tak myslal jak mowi bo wygra zlos i wlasnie zrobi komus krzywde nikt nie jest robotem zaprogramowanym, kazdy ma swoje jakies uczucia i nerwy wiec ,nigdy nie mow nigdy

Kilka lat trenował karate kyokushin,tam uczą dyscypliny i pokory.Polecam wszystkim nieokiełznanym.

oj i takiego ze stoickim spokojem mozna wyprowadzic z rownowagi widze,z jednak u Ciebie jest te slow nigdy ,zycze ci tego ale tez tego obys sie pewnego dnia nie rozczarowala,bo znam takie przypadki jak to mama byla dumna z syna jaki on grzeczny i opanowany a potem pokazal na co go stac

Syn jest nastolatkiem:).A ja jestem stara tak jak Fubu stwierdził,bez tajemnic;).

Nie ,bez obaw nie mam klapek na oczach.Nie jestem typem matki,która bezkrytycznie wychowuje synusia.