Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czaarna95

Nastoletnie ciężarne

Polecane posty

hej , mam 18 lat i jestem w 6 msc ciaży ; ) chętnie poznam także przyszłe mamusie w podobnym wieku i te których dziecko jest już nimi.

Gość moje jest juz ze mna
ma w tej chwili 6 tygodni, ale ja mam 19 lat a nie 18

Gość gość
mam 23 lata i corcie 1,5 roku

Gość gość
masakra, 16-18 dzieci , sypia sie jak budynki w iraku, a pozniej dziecko rodzi dziecko, a imprezki w głowach

Gość gość
siano w glowie , skoro 18 i nie długo poród, bachory se narobia bog wie z kim i z wpadki

Gość gość
dziecko ty wez sie za nauke, a nie za robienie dzieci, boze w tych czasah dziewczyny to sie sypia w wieku 14/15 lat

Gość gość
hej! ja mam lat 19 i jestem w planowanej ciazy. to 7 tydzien ;) pozdrawiam

Gość gość
jak wy w wieku 18 , 19 lat walilyscie sie jak domy w Afganistanie to nie znaczy ze każda nastolatka tez sie tak bawi.. Znam kobiety przed 30 z sianem w głowie i mega dojrzałe 18. Ale oczywiście dla Was jest wszystko białe albo czarne.

jezeli macie dom i pracę i tego chcecie to nic nie stoi na przeszkodzie.ja w wieku 18lat dalej sie uczyłam i mieszkałam z rodzicami.

Hej Czaarna95 ja mam 21 lat, ale i tak bardzo chętnie bym się przyłączyła jeśli mogę, bo z podobnego tematu zrobiła się kłótnia, mam nadzieję, że tutaj tak nie będzie...

Gość gość
mam prace i juz meza, wiec moge pozwolic sobie na dziecko. swiadoma decyzja i nikt nie bedzie tego kwestionowal a zwlaszcza na forum internetowym. owszem ciaza u niektorych nastolatek to dramat. ale jest roznica miedzy 15 latka, a 19 latka

Gość gość
dziecko drogie ja tez się miałam za dorosłą w twoim wieku. zobaczysz za kilka lat z zperspektywy czasu jakie mialas teraz siano w głowie. i nie pisze tego złosliwie. wybacz, ale dziecko w tym wieku to naprawde glupota. nikt ci nie kaze chodzic z jednej imprezy na druga zey sie wyszalec w mlodosci, ale dziewczyno bez przesady. gdzie studia i ten czas na mlodosc? tobie sie naprawde wydaje, ze jak masz meza i dziecko to bedzie wszystko tak cacy? macie prace? jestescie samodzielni?masz wyksztalcenie zeby byc samodzielna?

Gość gość
Dojrzale 18 nastolatki. .dobry tekst..musze sobie to zapisac.

Gość Alviary
ej dziewczyny jesteście tu jeszcze ? chciała bym z wami popisać/zapoznać się. Jestem w 31 tygodniu , bd miała córeczke ; ) w grudniu bd miała 18 lat.

Gość gość
też bym się chętnie do was przyłączyła :))

Gość gość
a stac was na te dzieci, bo ja już mam p*****lniętą gówniarę w rodzinie, którą razem z dzieckiem rodzice utrzymują,rozkłada giry umiała, ale już zając się i zapracować na dziecko to nie umie

Gość gość
tylko nie wszyscy maja tak p*****lnietą rodzinke jak ty ; )

Gość gość
Witam ja mam 22 lata moge sie tez dolaczyc?

Gość gość
Witam ja mam 19lat i rodzę w styczniu;) Pozdrawiam wszystkie przyszłe młode mamusie;)

@Czaarna95 Teraz jest wporządku chociaż na początku było ciężko. Miałam ciężką depresję. Narzeczony zaczyna ustatkowywać się w pracy. Szukamy teraz jakiegoś domu do wynajęcia

@princessax a ciaża była planowana czy nie ? 2013-10-22 23:05:44 [zgłoś do usunięcia] gość którego stycznia masz termin ? ; )

Witam! Przygotowuję program tv, do którego chcę zaprosić nastoletnie dziewczyny, które obecnie są w ciąży i oczekują przyjścia maleństwa na świat. Chcemy porozmawiać z przyszłymi młodymi mamami na temat macierzyństwa w młodym wieku. Zainteresowane przyszłe mamy proszę o wiadomość na adres: pp2013@gazeta.pl

Gość aga4444
18 lat??? i wy gadacie o dojrzalosci?? puknijcie sie w czolo mocno