Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hogata999

brazowe plamienia zamiast okresu PCO ziola o Sroki

Polecane posty

Gość Hogata999

Cześć Dziewczyny Potrzebuję porady. Mam stwierdzone PCO, jestem po 4 cyklach z Clo, ale niestety nie udało mi się wyhodować żadnego pęcherzyka :-( Mój lekarz powiedział, że nie ma w naszym mieście możliwości mnie dalej leczyć i skierował mnie do Poznania. Przeszukując internet znalazłam informacje o różnych mieszankach ziołowych i postanowiłam spróbować ziół o. Sroki nr 3. Jestem właśnie po pierwszym cyklu i w czwartek(17.10.2013) powinnam dostać okres, jednak zamiast tego w niedziele(13.10.2012) rozpoczęło się brązowe plamienie( zawsze tak mam przed okresem), plamienie to trwa do dziś (sobota 19.10) i jest bardzo skąpe. Nie testowałam jeszcze, ale we wtorek mamy rocznicę ślubu, więc pomyślałam, że jeśli nic się nie zmieni i krwawienie się nie zacznie, zrobię test we wtorek. Powiedźcie proszę, czy może być tak, że to jest (upragniona) ciąża ?

Gość Hogata999
Zrobiłam dzisiaj rano test i niestety jedna krecha :-( nie wiem już co robić, jutro ide na bete. Pomóżcie !!!

Gość gość
Skoro masz PCOS i pęcherzyków nie ma, to na bank nie jest to ciąża. Miałam podobne plamienia i okazało się że to torbiel. Polecam Ci wizytę u gin-endo, kilka miesięcy na antykoncepcji hormonalnej też może pomóc. Ziółka nic nie zdziałają.

Gość gość
Dziewczyno lekarz i leki ci nie pomogły myślisz ze zioła pomogły?) bądź poważna.Ojres ci sie pewnie rozkreca i tylej

Gość Hogata999
To chyba nie mozliwe,zeby okres mi się rozkrecal przez 9 dni-bo tyle trwa to plamienie!Zazwyczaj plamienie +okrest trwa u mnie 10-12 dni.Dzisiaj bylam na becie i po poludniu będę miala wyniki.Jeśli to ciaza to umowie się na wizyte za jakies 3 tygodnie,jeśli nie ciaza to umawiam się natychmiast. PS jeśli chodzi o ziola+pco to znam takie pary,ktorym żadne leki nie pomagaly a poziolach się udalo-dlatego chcialam sprobowac i nie uwazam tego za nic glupiego.