Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak sobie dam rade

jestem w ciazy a zostalam calkiem bez pomocy co mam robic

Polecane posty

mieszkalismy z mezem i tesciowka w jednym mieszkaniu mamy dwojke dzieci a teraz jestem w ciazy mam rodzic w grudniu... wczoraj tesciowka nam oznajmila ze sie wyprowadza rozumiecie co? dzisiaj swoje rzeczy zabrala po reszte ma przyjechac wponiedzialek... w glowie mi sie to nie miesci jak mozna byc tak podlym czlowiekiem i zostawic nas w takiej sytuacji??

Gość gość
teściówka.....i juz wiemy wszystko o twoim załosnym poziomie:D

Gość gość
nie rozumiem o co chodzi? o jaką pomoc? teściowa miała Ci pomóc przy dzieciach czy kwestie finansowe?

wiedzielismy ze spotyka sie z jakims panem od jakiegos czasu ale w zyciu bym sie nie spodziewala ze wywinie taki numer.. zostalismy oboje praktycznie na lodzie, czemu nas tak potraktowala... co byscue zrobily w takiej sytuacji??

no po pierwsze miala pomoc przy dzieciach to chyba logiczne...

Gość gość
jaki masz problem to powinnaś być szczęśliwa że teściowa wreszcie się wyprowadza i będzieci mieli więcej swobody bez niej, nie rozumiem , ja bym była szczęśliwa, nie wypbrażam sobie mieszkac z teśćiami ani rodzicami

Gość gość
po co Wam teściowa do szczęścia potrzebna?Chyba ze jesteście darmozjadami i jesteście na jej utrzymaniu :(

Gość gość
a teściowa nie moze sobie zycia ułożyć?swoje już wychowała...nianię sobie zatrudnij

Gość gość
ja mieszkam w UK mam 2 dzieci i 3 w drodze, jesteśmy sami, ale wiem że świetnie sobie poradze sama

poza tym wiedziala o tym ze urodzi sie dziecko i bedziemy mieli wieksze wydatki wcale nie wziela tego pod uwage pokazala ze mysli tylko o sobie i o swojej d***e za przeproszeniem

jasne latwo powiedziec zatrudnij nianie chyba bym musiala sobie od ust chleba odejmowac zeby jej zaplacic nie wiesz w jakiej jestesmy sytuacji to sie nie wypowiadaj

jasne latwo powiedziec zatrudnij nianie chyba bym musiala sobie od ust chleba odejmowac zeby jej zaplacic nie wiesz w jakiej jestesmy sytuacji to sie nie wypowiadaj

Gość gość
logiczne? moja teściowa mieszka całkiem blisko nas a spotykamy się od wielkiego dzwonu. Z dziećmi radzimy sobie sami, jak jest potrzeba to się bierze zwolnienie w pracy albo urlop i tyle. Jeżeli się wyprowadziła na dłużej to dla Was święty spokój, nie widzę problemu.

Gość gość K
Faktycznie nieładnie postąpiła. Powinna spakować synka nieudacznika i dziecioroba, synową tłumoka oraz wszystkie bachory i wypieprzyć za drzwi. Na końcu powinna zmienić zamki i odzyskawszy swoje mieszkanie zaprosić pana do siebie.

Gość gość
bardzo dobrze ze pomyślała o sobie a nore o tobie pępku swiata.... i mówią ze tesciowe są złe ...wrrrrr

Gość gość
to może ty myslisz tylko o swojej d***e i włąsnej wygodzie, teściowa ma prawo do swojego życia wcale nie jest jej obowiązkiem niańczyć wnuki ani dokładac do utrzymania to tylko jej dobra wola ale jak nie chce to nie musi, to ty masz jakąś chora mentalność, i roszczeniową postawe, sama jestes egoistka, ona swoje dzieci wychowałą teraz ty wychowuj swoje sama

jasne miala wyrzucic za drzwi nas z naszego mieszkania?? phi smieszne bynajmniej

Gość gość
Ale jesteś głupia. To teściowa ma być zależna od twoich bachorow¿??? Trzeba było nie robić trzeciego dziecka. Sobie zrobilss sobie eychowaj. Ona juz swoje dochowała ma prawo żyć

Gość gość
a czyje to mieszkanie?

Gość gość
Ona samolubna????A wy to niby co????darmowej niani wam się zachciało??? Ja mam trójkę dzieci i jakoś nie liczyłam na nikogo poza swoim odbiciem w lustrze i mężem....Dobrze zrobiła że sobie poszła...jeszcze jej na starość harowania przy waszym przedszkolu potrzeba///

jasne ciekawe jak mam sama sobie poradzic z trojka dzieci?? pomyslal ktos z was o tym zanim mnie zaczal krytykowac?? ledwo sobie daje rade z dwojka i zdecydowalismy sie na trzecie bo wiedzielismy ze jest tesciowka i ona dobrze o tym wiedziala a teraz co?? pokazala swoje prawdziwe obliczre

jasne ciekawe jak mam sama sobie poradzic z trojka dzieci?? pomyslal ktos z was o tym zanim mnie zaczal krytykowac?? ledwo sobie daje rade z dwojka i zdecydowalismy sie na trzecie bo wiedzielismy ze jest tesciowka i ona dobrze o tym wiedziala a teraz co?? pokazala swoje prawdziwe obliczre

Gość gość
to niech chłop drugie etat weźmie

Gość gość
To TWOJE dzieci, nie teściowej, czemu miałaby się nimi zajmować? Jak się nie umiesz zająć, trzeba było 3 nie robić. Bardzo mądrze zrobiła. Chyba, że to marne prowo.

Gość gość
sama z trójką dzieci? a gdzie ojciec dzieci? we dwójkę spokojnie sobie poradzicie z opieką

Gość gość
zostawiłą wam chate i jeszcze ci żle egoistko, sama chowaj swoje dzieci nikt nie musi ci pomagać, teściowa wreszcie zmądżałą i pomyslałą o sobie nie wiem tylko dlaczego to was nie wypieprzyła a sama poszła skoro to jej chałupa

jasne on wezmie drugi etat i bedzie sie zapracowywal na smierc w ogolle nie widzac sowich dzieic bo szanowna mamusia miala go gdzies i zostawila ze wszystkim??

Gość gość
ale o co chodzi bo nie rozumię? wiem tylko tyle że źle zrobiła wyprowadzając się, ale nie wiem dlaczego źle? Nie poradzicie sobie bez niej czy jak?

Gość gość
to sama rusz się do roboty!

to jest nasze mieszkanie a nie jej wiec jak juz to my moiglibnysmy ja wyrzucic i teraz zaluje ze tego wczesniej nie zrobilam