Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dla niektórych jest ciemnotą to że robię coś inaczej niż niektóre z Was

Polecane posty

Gość gość

to może Ty jesteś ciemnotą bo nie potrafisz obejść się bez złośliwego komentarza, uważasz, że jest tylko jedna racja - Twoja?

Gość gość
też to zauważyłam, jeśli tylko się napisze coś inaczej niż większość uważa to jest się wieśniakiem, spaślakiem, biedotą albo bezmózgiem ot kafeteria:D

Gość gość
prasuję ubranka dla dzieci - ciemnota nie prasuję - jeszcze gorzej - patologia zwariować z Wami można:) ale za to Was kocham:)

Gość gość
Bo ludziom lżej się w tyłku robi jak kogoś obrażą albo zlinczują :) Taka mentalność. Cóż zrobić :)

Gość gość
Ehh bo sa tak ograniczeni, ze wiecej poza swoimi zaciemnialymi pogadami nie widza :D

Gość Trochę generalizujesz
Nie każdy tutaj uważa się za alfę i omegę. Ja wiele rzeczy robię inaczej niż ogół,ale nie mówię że lepiej. Po prostu inaczej i tak jest mi dobrze. A ktoś inny niech robi po swojemu,tak aby jemu było dobrze.

Gość gość
jeśli zostało zadane pytanie to Autor oczekuje odpowiedzi na pytanie a nie wyzywania się albo obraźliwych komentarzy do innych wypowiedzi

Gość gość
19.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość Bo ludziom lżej się w tyłku robi jak kogoś obrażą albo zlinczują usmiech.gif Taka mentalność. Cóż zrobić usmiech.gif xxxxxxxx to prawda, ja jaj jestem w****iona to pluje tu jadem masakrycznie i jade po kazdej za byle co