Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko nie je po jelitowce juz tydzien

Polecane posty

Gość gość

czy to normalne? chce jesc tylko jogurty naturalne, czasem chlebek, suchy makaron. czy to brak apetytu czy kaprysy, bo ciastka owszem najchetniej. żadnych zup, miesa, warzyw, owoców.... jestem załamana.

Mój lekarz twierdzi, ze póki dziecko nie wyrówna poziomu elektrolitów to nie będzie jadło i będzie osłabione. W żadnym razie nie dokarmiaj ciastkami. Jeśli naprawdę je mało to możesz skonsultować to z lekarzem. Ale zastanów się czy nie przesadzasz- dziecko może jeszcze całkiem do siebie nie doszło więc je trochę mniej. Mój syn nawet jak jest zdrowy to je najchętniej suchy chleb i suchy makaron ;)

Gość gość
no własnie kiedys jadł duzo, od lata mu przeszło, ma bunt na warzywa, ale po tej jelitówce to jest apogeum. jelitówke zaczął w srode półtora tyg temu, trwała 2 dni, lekko przeszła, ale potem zaczął wymiotowac np. po łyzce zupy. i na tym koniec. teraz je bardzo mało. wszystko co stawiam przed nim, kręci głową,że nie. np, dzis odmówił obiadu ale darł sie zeby dac mu jogurt, zjadł jeden o zarz drugi. żółty ser przechodzi ale bez chleba. pije dużo.