Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chanel Chance

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie o tych perfumach? dzis odwiedzialm sephore i calkiem przypadkiem powachalam je, zapadly mi w pamiec po czym wrocilam i popsikalam papierek, mam go obok i co chwile wącham. bardzo przypomina mi jimmy choo ale jest jednak bardziej intensywny. jak na wszystkie zapachy chanel jest chyba moim faworytem, w sumie teraz nie mam zadnych taki perfum ktore by mna wstrzasnely dlatego coraz bardziej zastanawiam sie nad kupnem tych. macie? uzywacie? jak z trwaloscia? :)

Gość mia ta cara
Ja wole Chanel Allure ,Chanel Chance tez mam ale nie jestem nimi zachwycona ,prawie ich nie uzywam.

Gość livvy
Dostałam go jako jedną z próbek z Sephory i nie powalił mnie. Zbyt ciężki. Jak dla starszej pani. Nie mój klimat. Ale z zapachami to jest zawsze tak, że każdemu podoba się co innego. Jak ci się podoba to kup. Nie uzależniaj zapachu perfum od opinii innych ludzi. To tobie ma być z nimi przecież dobrze a nie innym. Ja nie mogłabym nosić zapachu który mi przeszkadza, bo by nie głowa bolała i by mnie od niego mdliło.

Gość livvy
Jest na pewno trwały, bo jest mocny. Jak spryskałam nim bluzkę do chodzenia po domu jednego dnia, to na drugi dzień rano przy ubieraniu jeszcze pachniało to miejsce.

Gość gość
Mam te perfumy, ale rzadko ich używam. Raczej nie są na co dzień, bo są za mocne. Zapach długo się utrzymuje.