Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna zastapic cukier puder zwyklym cukrem

Polecane posty

Gość gość

znalzal przepis na ciasto. ale nie mam cukru pudru- moge dac zwykly?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A nie masz czegoś do mielenia? Jam masz to zmiel zwykły cukier i będziesz miała puder.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Do ciasta raczej tak. Mi też sie czasem zdarzyło żeby zamiast pudru dać cukier kryształ i było ok. Gorzej jakby chodziło o lukier czy polewe. A puder możesz zrobić np w młynku do kawy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zawsze uzywam zwyklego. Nawet jak w przepisie jest puder.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
co ty nie wolno!!! przeciez cukier puder jest słodki a kryształ słony!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jeśli masz młynek do kawy elektryczny, to wsyp tam zwykły cukier i zrobi się cukier puder z tego :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja zawsze jakoś zgniatałam, albo wałkiem albo- ostatnio- blenderem. NIe wiem właściwie czy coś się dzieje, ale szkoda by mi było ciasta w razie wpadki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Gosciu nie bądź taka hop do przodu. Masa maślana z cukrem kryształem niekoniecznie wyjdzie, lepszy jest puder. Chciałaś wyjść na zabawną? Coż. . nie wyszli Ci

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×