Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaszuka

układ sponsor studentka pytania do dziewczyn

Polecane posty

Gość onaszuka

witam, od jakiegos czasu mysle, aby znaleźć sobie sponsora. Obawy mam jednak takie, że nie jestem doswiadczona w seksie, ale jednak chodzi o seks, nie jestem dziewicą, ale nie mam doswiadczenia duzego, czy bedzie to problem dla niego ? czy są tu dziewczyny, które korzystały ze sponsoringu ? jestem studentką , musze miec pieniadze na mieszkanie, nie ukrywam , ze chodzi mi tylko o kase, ale musi to byc osoba, która bedzie dla mnie również atrakcyjna.osoby, które chcą mnie umoralniać, - dziękuję. proszę czytać pytania ze zrozumieniem, nie pytam czy to dobre ;p

Gość gość
nie nazywaj sie studentką ku rwo bo tylko ośmieszasz polską edukację i ludzi, którzy przyjęli takie g***o niedouczone jak ty na studia. Ty nawet pisac nie umiesz, "znaleść" hahaha co za tępa dziwa.

Gość onaszuka
nie udzieliles pytania na moją odpowiedz. jesteś chyba zakompleksiony, a już w ogóle kultury z domu tez nie wyniosłes

Gość blondyna 333
a innych sposobów zarabiania rodzice ci nie pokazali, współczuję wychowania wyniesionego z domu

Gość gość
Myśle, że powinnaś być bardzo ostrożna, bo kiedys tez mi to przeszło przez myśl w krytycznej sytuacji finansowej, jednak szukajac info w necie natrafiłam na takiego bloga na którym dziewczyna opisywała jak to wygląda... Taki sponsor to często tak na prawdę alfons, który szuka w ten sposób do burdelu. To było bardzo dokładnie tam opisane, poszukaj troche a znajdziesz. Dziewczyna potrafiła dobrze się obronic, bo koleś ją chciał pobić, są różne sytuacje, może cie taki naszprycowac silnymi narkotykami tak, ze potem zrobisz dla niego wszystko, może wywiezc do burdelu, nie ufaj tak łatwo obcej osobie. W sumie to mnie przeraziło i powstrzymało, bo sytuacja finansowa miałam tragiczna. No i jeszcze jest inna sprawa, ze nawet jak ci sie trafi jakis "bezpieczny" sponsor, to i tak moze on miec jakies zboczenia, dewiacje, bedziesz musiala spełniac jego rozne zachcianki, fantazje itd. a to moga byc na prawde ostre rzeczy, po ktorych bedziesz czula do siebie obrzydzenie. Oczywiscie idealnie jest tak, jak napisalas, ze on jest przystojny itd., tylko powiedzmy sobie szczerze, czy przystojni, normalni, fajni faceci musza za to placic, skoro w tych czasach tyle dupodajek wszędzie?

Gość onaszuka
nie mam rodzicow, jesli tak bardzo chcesz wiedziec. A taki sposob mi najbardziej odpowiada. Jesli chcesz to pracuj inaczej, ja zadałam inne pytanie ;p

Gość onaszuka
tak, masz rację. trzeba to wszystko przemyśleć. no juz nie wiem sama co mam robić...

Gość gość
Ja szukam stalej kochanki ile oczekujesz za 2 spotkania mies

Gość gość
Czy bedziesz mogla przyleciec do Norwegi oplace bilet

Gość gość
Ladna jestes moze dam ci mail to tam popiszemy i ustalimy reszte

Gość onaszuka
znajde sponsora w inny sposob jak bd chciala. Tutaj szukam odpowiedzi na pytanie

Gość onaszuka
hehe , widze , ze takie osoby jak ja powoduja nerwy u innych, a wyobrazcie sobie , ze takich ja k ja jest tysiace :D i nie przejmują sie jakimis goscmi , a wy sobie psujecie nerwy, powodzenia ;p

Gość blondyna 333
Tak się rodzi patologia

Gość onaszuka
coś Ty ? ok , ja ide szukac sponsora :D

Gość gość
Poprawnie jest znaleźć

Gość gość
i co znalazlas?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest fajnym miastem

Gość gość
A ja proponuję prawdziwe pieniądze od zaraz, bez klikania w reklamy za ułamki groszy, bez łańcuszków szczęścia i piramid. ZA DARMO lub za niewielki wkład 1$ (to zależy od Ciebie) otrzymasz od 20 do 500$ i to nie żadna ściema! Dla zainteresowanych, tylko dorosłych info na email : dariusz.apoco@gmail.com Pisać śmiało, wyjaśnię wszystko.

Gość gość
A ja proponuję prawdziwe pieniądze od zaraz, bez klikania w reklamy za ułamki groszy, bez łańcuszków szczęścia i piramid. ZA DARMO lub za niewielki wkład 1$ (to zależy od Ciebie) otrzymasz od 20 do 500$ i to nie żadna ściema! Dla zainteresowanych, tylko dorosłych info na email : dariusz.apoco@gmail.com Pisać śmiało, wyjaśnię wszystko.