Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Truskawkowe ciacho

potrzebuje rady 105 kg POMOCY

Polecane posty

Gość Truskawkowe ciacho

Witam was. Jestem zdesperowana do tego stopnia aby szukać pomocy na kafe.. Zapisałam się od poniedziałku na siłownię. Chciał nie chciał na umowę 14 miesięczną co by mieć ful wypas i tanszy karnet. ( napoje izot. bez ograniczeń, solarium bez ograniczeń, wstęp na siłkę ,trenera personalnego i wszystkie zajęcia fitness typu zumba, tbc, pilates, aerobik, aerobox itd też już bezpłatnie) Ta umowa miała mnie zmotywować aby chodzić tam, bo podpisałam juz że mają ściągać z konta co miesiąc kasę to wypadało by chodzić... Mam 22 lata, ważę !!! 105 kg !!! przy wzroście 171 cm. W piątek byłam się zapisać, i odrazu poleciałam zakupić sobie dresik jakiś (patrz foto) , oczywiście pewnie zwrócicie uwagę nie jakieś nike, adidas...bo na słoni nie produkują. Nie ma mojego rozmiaru niestety. Tzn jest XL ale...chciałabym się mieścić w takie XL jak oni tam mają... Boję się tam iść. Kiedy byłam się zapisać, widziałam same szczupłe laski w topach z pięknym opalonym, płaskim brzuszkiem. Boję się ich spojrzeń. Złośliwych uśmieszków lub szeptów... I z tego stresu ciągle wdu*piam. Wszystko. A miałam się ograniczać. Jest godzina troche po 2 a ja właśnie zjadłam naleśniki z dżemem. Dojadłam po moim dziecku... Nie wiem co mam zrobić, czy najpierw moze jakos w domu schudnąć, a potem iść na siłownię? Jestem załamana. Pomocy. Co zrobiłybyście/ zrobilibyście na moim miejscu. Ps. Na fotkach wyglądam troche lepiej niż w realu... Foto : http ://fotowrzut.pl/HMVRTGBBSE spacja po http do usunięcia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować