Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 lat dla wygladu dziewczyny to kolosalna zmiana 19 29 na gorsze

Polecane posty

Gość kiiniia
to wyżej ja pisałam :)

Gość kiiniia
to wyżej ja pisałam

Gość gość
dla faceta tez, nie ludzcie sie :D

Polskie samce sa obleśne, czy młode czy stare.....co to za oblesna nacja....i nadal mnie zastanawia, ze potrafią splodzic piękne kobiety.....z takich knurow wychodzą calkiem niezle corki, synowie, to wiadomo.....jaki tatuś taki syn.....przeważnie. polski gah to nie mój typ

Gość kiiniia
Ale się napaliłam :P Echh te pośladki

Gość gość
Rysy twarzy subtelnieją po 20.

Gość lol hahaha
takie tematy zakłada zawsze zakompleksiony facet ,który nie ma odwagi normalnie odezwać się do dziewczyny

Gość kiiniia
Gorąca Zuzia eee tam, to przejdź się na siłownię. Te ciała na saunie są najbardziej podniecające

Gość kiiniia
autorze wybacz już się uspokajam :P to tylko fantazje, nie będę ich realizować ;)

Gość gość
i tak zapewne zaden by cie nie chciał

Gość gość
ja mam 28 i wyglądam 1000 razy lepiej niż jak miałam 18 lat. schudłam 40 kg, nabrałam pewności siebie, mam ładniejszą buzię i piękne włosy (wszystko dlatego że w wieku 18 lat miałam bardzo duże problemy hormonalne, które dietą i aktywnością wy- a przynajmniej zaleczyłam) :D i przede wszystkim lepiej się ze sobą czuję a więc i lepiej wyglądam. :) i znam bardzo wiele dziewczyn które dopiero po 20 zaczynają ładnie wyglądać, jak kobiety a nie pryszczate nastolatki

Gość znawca obrzydliwości kobiet
szkoda że tylko wy same mówicie o tym że lepiej wyglądacie w 10 lat po osiągnięciu dojrzałości :D ja się mogę Bogiem nazwać i co z tego

Gość kiiniia
na jeden numerek to może jakiś by zechciał :P też dbam o swoje ciało :) choć fakt, takie chłopaki mają szanse na większe laski niż ja No ale jeden mały niezobowiązuący numerek na saunie :P

a co mnie obchodzi co jakiś zakompleksiony polaczek myśli o mnie? mam to w doopie! ważne ze mój mis (bialy) mnie ubóstwia taka, jaka jestem :)

Gość gość
oczywiście że to prawda pomijając przypadki, że ktoś schudł bo był gruby 10 lat temu.

Gość Goraca Zuzią
mój miś który z wyglądu jest salcesonem i trzepie sobie pod p***ole z małolatami :classic_cool:

Gość gość
nie ma co rozmawiać z kobietami bo one uważają, że im starsze są tym lepiej wyglądają. Jeszcze powiedzą, że 60 letnia kobieta wygląda lepiej niż młoda 20 letnia kobieta.

Gość gość
Goraca Zuzia twój miś to pewnie czarny albo arab i posuwa takie stare próchno po 30stce jak ty.

jeszcze się taki nie urodzil, co oszukal lub zatrzymal czas.....ale widze ze polscy faceci tak...... boshe, jaka ja niedoinformowana jestem

do gość z 12:40........ widze ze czytanie ze zrozumieniem, to nie jest twoja mocna strona..... ale czego się spodziewać po koniobijcy !

Gość gość
heh koniobijcą był twój stary :) lepiej w*********j na zmywak robić arabusom dobrze póki jeszcze jesteś w stanie coś zarobić tępa strzało :)

Gość gość
Goraca Zuzia ale z ciebie głupia szmata! Kto tu pisze, że czas się zatrzymuje boże co za tępa pipa. Mężczyźni rozwijają się fizycznie wolniej niż kobiety. Prędzej dziewczynie urosną cycki niż chłopakowi zacznie rosnąć zarost. I prędzej dziewczyna będzie wyglądała jak kobieta niż chłopak jak mężczyzna dlatego dłużej zostają atrakcyjni pomijając modyfikacje czy specjalne zabiegi upiększająco-zdrowotno-sportowe.

Gość gość
bo na nią lecą araby to myśli, że dalej jest piękna jak za młodu :)

atrakcyjność i polski gah...nie idaw parze....uhahaha! może wasze córeczki będą się bujac z arabami i murzynami....ja tam wole nie polskich biaych facetow. I jak wam teraz wy polskie mentalne muslimy....hahaha......

Gość gość
naucz sie pisać tępa strzało na necie to ja mogę być kim chce, a twoje życie musi być bardzo ciekawe, że w niedziele siedzisz na necie i piszesz, zamiast ciekawie spędzać czas z twoim białym facetem buahaha.

Gość gość
wiedzialam ze mezczyzni sa opoznieni w rozwoju w stosunku do kobiet, ale zeby az o 10 lat?? :D panowie, blagam was nie wkrecajcie sobie, ze dopiero kolo 30 rozkwitacie niczym kwiaty, bo prawda jest taka, ze czasy swojej najwiekszej wydolnosci macie juz wtedy dawno za soba :D :D

Gość porządny_facet
optymalna różnica między facetem a kobietą to 5 lat kobieta zaczyna sie starzeć od 25 roku życia, a facet od 29-30.

Gość gość
A czy to ważne jak kto wygląda? Liczy się dobre serce i przyjazny charakter. Reszta jest nieważna i tak ją można stracić w ciągu sekundy.

przyganiał kociol garnkowi....hahaha tepa strzala może jest twoja mamusia....z moim misiem spotkam się troszkę później. Poki co nadrabiam na necie zaleglosci z tygodnia. tak tak....niektórzy zyja nie tylko TiWi i playstation....frajerstwo do sześcianu. idzta se pomarszczyc freda, może ta flustracja z was wyjdzie....hahah