Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cenzura przesadza

O TVNie

Polecane posty

Gość Cenzura przesadza

Zalozylam temat o TVNie.. Napisalam tylko jedno zdanie ze uwazam ich za dno. No I prosze. Skasowali temat. :-D Czy to sen? Nie moge uwierzyc ze cos takiego moglo sie wydarzyc.

Gość Cenzura przesadza
nooo jeszcze jest temat

Gość malowane meble
A w TVNie jak taka niby" inteligetna" baba krytykujaca wszystko I wszystkich co chwila wykrzykuje " JezusMaria" nie denerwuje was? Co jak co ale dziennikarze w TVNie sa na niskim poziomie niektorzy

Nie znoszę TVN-u, to stronnicza stacja. Nie zapomnę im pewnego żałosnego komentarza dot. mistrzostwa Hiszpanii 2011/2012 :''Przepraszamy wszystkich kibiców Barcelony, ale Real naprawdę grał dobrze''. i jeszcze to głupie kłamstwo o Bale'u i 100 000 000 mln. euro. Poza tym NSport(teraz NC+) należy do grupy ITI, tej samej, co TVN, a nie skomentuję ich głupich komentarzy dot. futbolu.

Gość gość
poczytajcie siobie jak powstało tvn kiszczak urban

Gość gość
tvn jest stanją jeszcze najbardziej wiarygodną, dno a nawet muł bagienny to jest tvTrwam, to już jest syf z malarią + choroby psychiczne

Gość ryrurr
Wg mnie TVN to dno i metr mułu. Zero obiektywizmu, ot, tuba dla grup lobbujących. Kiedyś gdy po raz kolejny poczułam obrzydzenie, przełączyłam na Polsat. A tam, dużo informacji, brak tendencyjnych komentarzy, Byłam porażona tą różnicą. "Trwam"?? To nie informacje, nie zestawiałabym tych stacji. Takie coś jak owe "Trwam" to jakieś kuriozum folklorystyczne, absurdalne zjawisko. Szkoda na to słów.

gość tvn jest stanją jeszcze najbardziej wiarygodną, dno a nawet muł bagienny to jest tvTrwam, to już jest syf z malarią + choroby psychiczne _____________________________ Tak się składa, że na TV Trwam mówią prawdę. Nie uda mi się zweryfikować tego co mówią o Polsce, ale kilka razy, gdy mówili o sytuacji w Hiszpanii, zgadzało się to z tym, co mówili moi wykładowcy na studiach, którzy bardzo dobrze znają ten kraj, a TVN? Porażka. Zresztą na Trwam mówią też o rzeczach, o których TVN nie raczy wspomnieć.

Gość gość
zależy co w tvn, ja np. szkło kontaktowe , oglądam bardzo często, natomiast , kawa na ławę, ze względu na to, że występują tam z pisu i solidarnej polski, jest wyjątkowo niestrawne, a tvTrwam, dla starych sklerotyków, co nie pamiętają co przed chwilą mówili, bo inaczej spalili by się ze wstydu

Gość gość
fanką to ty może jesteś, ale dilera zmień, zioło ci nie służy

Gość gość
Poprostu nie trawię na TVN teraz słuchania o ty całym jaśku meli wszędzie o nim mówią o tym debilnym filmie nawet u wojewódzkiego będzie.

Gość Cenzura przesadza
Ja TV trwam nie ogladam wiec nie wiem. Ale taka niby ambitna TVN moglaby miec dziennikarzy na wyzszym poziomie. Jedyna ktora przechodzi to Dorota Wellman ale tylko inteligencja bo nie wygladem ani ubiorem A Prokop?? Tatar jakis czy co?

Gość gość
cóź, tvn ma taką formułę, drążyć temat, aż do znudzenia, wielbiciele Jarosława Kaczyńskiego muszą przyznać,że relacje z pogrzebu ofiar katastrofy smoleńskiej było najwięcej, do znudzenia

W porządku to przedstawię Wam 2 fakty(nie mylić z ''Faktami'' z TVN-u) dotyczącymi Hiszpanii(jak mówiłam, udało mi się je zweryfikować): 1. Manifestacje przeciwko papieżowi w Madrycie podczas Światowych Dni Młodzieży. Byłam wtedy na działce, gdzie nie miałam TV Trwam, TVP nawet jednego spotkania z papieżem nie pokazało, tylko te demonstracje, a TVN to prawie się zesikał ze szczęścia. Byłam zniesmaczona zachowaniem Hiszpanów, ale na szczęście zadzwonił do mnie dziadek i tak zaczęliśmy sobie rozmawiać aż w końcu powiedział: ''Protesty?'' Parę osób wyszło, na Trwam to dobrze pokazują. Zajrzałam na hiszpańskie stronki i mieszkańcy tego kraju określili demonstrujących słowami - geje i narkomani. Rok później na pewnym wykładzie dowiedziałam się, że naprawdę w Hiszpanii większość ludzi to katolicy, nie tak jak chciałoby to przedstawić TVN, a protestujący to geje i narkomani. 2. Wybory parlamentarne w tym samym kraju. TVN zrobiło tylko wzmiankę jakim to fantastycznym premierem będzie Mariano Rajoy. Na Trwam podali, że reprezentuję on prawicę odpowiednią naszej PO, a kryzys i bezrobocie w Hiszpanii się pogłębią za jego rządów. Tak właśnie się wydarzyło. Jeżeli TVN tak kłamie o świecie, a Trwam mówi prawdę o zagranicy, to o własnym kraju chyba tym bardziej?

Gość gość
Ja opowiem moje wspominienia w czasie oglądania Wydarzenia(Polsat) TVN (Fakty) w latach 2005-2011 bo właśnie wtedy nie wiedzieć czemu ok. 30% programu obu serwisów było poświęcone jawnej lub ukrytej krytyce PIS, to było najwyższe sk...yństwo z ich strony!!! Czy nie ma innych ciekawych tematów niż nieustanne propaganda anty-konserwatywna???

Gość gość
na tvTrwam pokazują prawdę katolicką, a ta prawda jest całkiem inna, przeznaczona dla naiwnych durni, jak ty zasrana fanko, realu Madryt, co za wariatka walnięta w łeb

gość na tvTrwam pokazują prawdę katolicką, a ta prawda jest całkiem inna, przeznaczona dla naiwnych durni, jak ty zasrana fanko, realu Madryt, co za wariatka walnięta w łeb _____________________________ Rozumiem, że przeczytanie faktów napisanych przeze mnie może być dla Ciebie zbyt trudne, ale warto się wysilić. To nie tak, że podali te 2 informacje na Trwam i od razu uwierzyłam, tylko przejrzałam hiszpańskie strony, które pisały to samo. W dodatku moi wykładowcy potwierdzili te słowa. Trwam+opinie Hiszpanów+opinie iberystów>TVN. Ostateczny wynik 3:1(TVN strzelił ze spalonego).

Gość Cenzura przesadza
Fakt ze jak sie dorwa do jakiegos tematu to wiadomo ze nie zejdzie z tapety zanim cos innego sie nie zdarzy. O wydarzeniach w reszcie EU prawie wcale chyba ze jakis pozar czy wypadek. Chodzi mi najbardziej o to ze ci ludzie ( dziennikarze) sa tacy nie na poziomie. A jacy pewni siebie!! Najgorsza jest ta reklama ITVNu gdzie sie bawia ta niebieska kula. Rece opadaja.

Gość gość
w tvTrwam, relacje z uroczystości ku czci Popiełuszki, naiwnego kiecuna, a potem jakaś stara dewota tak opowiadała o nagonce na arcyksięcia Michalika, że o mało mu się do jaj nie przyssała, cóz jest to telewizja dla starych dewot płci obojga mających problem z menopauzą

Gość gość
tvn to super stacja ty k***o

Gość gość
Ja przestanę oglądać jak nakręcą o kamudzie i zaczną tak promować jak melę :(

Gość gość
dajcie spokój każdy kanał to dno tvny,polszity te komercyjne stacje i te niekomercyjne też, nic tam nie ma, mi tv jest niepotrzebny

gość w tvTrwam, relacje z uroczystości ku czci Popiełuszki, naiwnego kiecuna, a potem jakaś stara dewota tak opowiadała o nagonce na arcyksięcia Michalika, że o mało mu się do jaj nie przyssała, cóz jest to telewizja dla starych dewot płci obojga mających problem z menopauzą __________________________ A dlaczego mieli nie pokazać tej mszy? Przecież to stacja katolicka. Nie podobało Ci się, to trzeba było nie oglądać, ale widzę, że dobrze znasz ramówkę Trwam jeżeli umiesz streścić co było po kolei. Dziwne, że nikt nie ustosunkował się do moich 2 argumentów potwierdzonych przez ludzi siedzących w temacie. No tak, ale przecież TVN powiedziało co innego, więc ludzi znający się na rzeczy też nie mieli racji.

Gość Cenzura przesadza
Fanko realu Madryt, masz racje

Gość Cenzura przesadza
obroncy!! LOL :-D

Gość gość
Wyniki oglądalności serwisów informacyjnych: "Wiadomości" (TVP1) 4 335tyś -media lewicowe "Fakty" (TVN) 3 965 tyś - media radykalnie lewicowe "Wydarzenia" (Polsat) 2 885 tyś - media lewicowe TV Trwam "informacje dnia" - ok 10tyś -media religijne TV republika "Dzisiaj" -ok 10tyś - media prawicowe

''Gratuluję'' wszystkim, którzy dali się zmanipulować TVN-owi. No, ale w sumie co się dziwić. Wszyscy mourinhiści, którzy chcą wywalić Ikera - legendę Realu z klubu, oglądają właśnie tą stację. Co łączy mourhinistów i fanów TVN-u? Podatność na manipulację.