Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cenzura przesadza

O TVNie

Polecane posty

Gość gość
Szkło kontaktowe to dopiero dno dna. Tu właśnie znalazłam potwierdzenie swojej tezy że tak naprawdę narracja że PO i Tuska kochają młodzi i wykształceni to wielka ściema Na linii telefonicznej Szkła wiszą bez przerwy te same osoby,sądząc po głosach stare, głupie zdewociałe baby które"nie pozwalają mówić złego na naszego kochanego pana premiera Tuska".Pełne jadu stare leminrzyce.pierdzipańcie które wypominając komuś innemu nienawiść sączą swój trupi ,bezmyślny bełkot który przelewa się przez słuchawki niczym szambo.Dziś znów będą dzwonić i wznosić ody do pana płemeiła.Ohyda.

Gość gość
to chyba mówisz o rozmowach niedokończonych z tvTrwam

Ja też oglądałam kiedyś ''Szkło kontaktowe'' w celu dokładnej obserwacji tego programu(a nie ukrywam, że niektóre sms-y były naprawdę zabawne) i naprawdę żal jest mi tych ludzi, którzy ślepo wierzą w to, że za każdym razem rozmawia kto inny. Wysłałam kiedyś sms-a o braku obiektywności i nie pojawił się on w programie. Ciekawe dlaczego ;)

Gość gość
bo zdewociałą trąbę olali, głupia cioto

To nie był zdewociały sms, nie pamiętam teraz dokładnej treści, ale miałam na myśli to, że niektóre media są nieobiektywne. Nie napisałam które, ale jak widać uważają się za nieobiektywnych, jeżeli bali się pokazać ten sms.

Gość Cenzura przesadza
szklo kontaktowe mysli ze jest ambitne ale jest po prostu tylko nudne. Te ich rozmowy wyciszonymi glosami... takie pseudokulturalne. Sycza jak nazywa sie ta babcia w olbrzymiej peruce - czapie na glowie?

Gość gość
coś picujesz, chyba własną piczke oglądałaś w lustrze, a nie szkło kontaktowe, za późna pora na ciebie a tak a'propos zaraz będzie z Marią Czubaszek moja ulubioną. Więc żegnał ozięble, dewotów i maniaków religijnych.

Gość gość
szkło kontaktowe jest super! dziwne,że ja nie dość,że wysylałam smsa to i się dodzwoniłam i byłam na antenie...więc nie wiem czemu twojego smsa nie było.

Cenzura przesadza - zgadzam się z Tobą. Zawsze nie mogłam doczekać się końca tego programu, bo dopiero wtedy podawali coś ciekawego, a najlepsze są sms-y dotyczące wydarzeń sportowych, nie polityków. gość - Idź, obejrzyj sobie, tylko nie bierz zbytnio do siebie tego, co tam mówią. A i jeżeli się dodzwonisz, to nie zapomnij pozdrowić mnie i @Cenzura przesadza ;)

Gość Cenzura przesadza
a no wlasnie Maria Czubaszek. Czy jej nie mozna troche podciagnac wizerunku? Np zmienic peruke czy co?

Gość gość
Nie,mówię o Szkle ,programie dla starych,zdewociałych, zidiociałych bab które najpierw wiszą na telefonie Szkła ,potem hurtowo przenoszą się do Superstacji i znów stara śpiewka.Posłużę się cytatem jednej,dosłownym"Nie życzę sobie,ja sobie nie życzęęęęę by ktoś źle mówił na mojego premiera"-chodziło o D.Tuska Tembr głosu niemal płaczliwy.Babie brakowało tylko klęcznika.

A i przypomniała mi się 3 sytuacja jak to TVN-ie skłamali(akurat wtedy nie oglądałam Trwam, więc nie wiem, co tam powiedzieli), gdy rok temu było głośno tym, że być może Katalonia odłączy się od Hiszpanii. Nie dość, że dziennikarz użył słowa ''zacofane regiony'', to przedstawili sprawę tak, że Madryt wyciąga pieniądze od Katalonii. Zapomnieli tylko dodać, że od najbogatszego regionu Hiszpanii, nie dla siebie, tylko dla biedniejszych i że sam też pomaga. Zresztą z TVN-u niczego nie można się dowiedzieć. 10 minut polityki, 5 minut sensacji z kraju(czyt. nieszczęść innych ludzi), 5 minut informacji z całego świata, oczywiście w dużym skrócie i 5 minut czegoś wesołego, w 99% o polityce.

Gość gość
to na cholere oglądasz ten tvn? skoro nic sie nie mozesz dowiedzieć,a doklandie wiesz ile minut o czym mowią :D

Gość Cenzura przesadza
A ten z tym ciaglym przyklejonym usmieszkieim od ucha do ucha Sianecki czy jak mu tam Podobno oni maja ambicje aby robic "Satyre" Czyli nabijac sie z innych szczegolnie tych ktorzy sa starzy, biedni no I nie daj Boze sa katolikami. Najwyzszy czas ponabijac sie z nich

gość to na cholere oglądasz ten tvn? skoro nic sie nie mozesz dowiedzieć,a doklandie wiesz ile minut o czym mowią smiech.gif _______________________ Oglądam te wiadomości, by złapać ich na kłamstwie. Jak widzisz udało mi się i mogę potwierdzić, ze 3 razy to były kłamstwa z ich strony. Cenzura przesadza - a to prawda, że Miecugow oberwał od kogoś na wizji? :D A Sianecki to ma taki uśmieszek jak ''pokerface'' z memów :D

Gość gość
Haha Tak to właśnie działa! Niechętni PIS śmieją się z ludzi wpatrzonych w Kaczyńskiego jak w boga ale nie widzą że Tusk ma dokładnie takich samych wyznawców -z tą różnicą że ci drudzy uważają się lepszych bo ich bożek lepiej wygląda w garniturze:classic_cool:

Gość Cenzura przesadza
"-z tą różnicą że ci drudzy uważają się lepszych bo ich bożek lepiej wygląda w garniturzecool.gif" Nooo to jest dopiero poziom. A moze ich porownac na golasa? To bylby ubaw LOL

Jeżeli chodzi o Polskę to w sumie też przyłapałam TVN na kłamstwie. W tej stacji podali o wiele mniej uczestników demonstracji popierającej TV Trwam. Na Trwam pokazali ich wszystkich. Trudno było objąć uczestników demonstracji kamerą z lotu ptaka. Druga rzecz, to sposób w jaki TVN pokazuje katolików - jako zdewociałych staruszków, a w rzeczywistości jest wielu młodych ludzi, którzy są wierzący i praktykujący. Nie wiem jakie jeszcze argumenty napisać, by niektórzy zrozumieli.

Gość gość
"OGLADAM TE WIADOMOSCI BY ZŁAPAC ICH NA KŁAMSTWIE" :):) hehehehe dobre... czujesz sie okłamywana?oj.. a może węszysz jakiś spisek? czyżby zamach stanu Pisuarku?

Gość gość
Nie przepadam za TVN ale tak nie można! Niestety właśnie tym kończy się mieszanie muzyki z polityką-ten festiwal to nie mój klimat i nigdy tam nie byłam ale jakim prawem Owsiak psuje fanom święto muzyki jakimś politycznym ,jednostronnym teatrem.teatrem.Kto sieje wiatr ten zbiera burzę.Precz z POlityczną propagandą !

gość "OGLADAM TE WIADOMOSCI BY ZŁAPAC ICH NA KŁAMSTWIE" usmiech.gifusmiech.gif hehehehe dobre... czujesz sie okłamywana?oj.. a może węszysz jakiś spisek? czyżby zamach stanu Pisuarku? ________________________ Tak, a później mogę spokojnie mówić, że kłamią. Podałam 5 faktów, w których TVN skłamał. Nie węszę żadnego spisku, po prostu widzę, że ta stacja jest kłamliwa i nieobiektywna. Podają tylko informacje wygodne dla nich, a nie wygodne przekształcą tak, by były jak najbardziej dla nich korzystne.

Gość gość
Oooo,już nerwy leminga poniosły,już wyzywa od pisuarków Pośmiej się z siebie stretyczały lemingu i z tego jak bardzo nie potrafisz zapanować nad swoim PRAWDZIWYM PROSTACKIM CHARAKTEREM.

Gość Cenzura przesadza
Prowokacja? Nie pomyslalam o tym. Nie zdziwilabym sie gdyby tak bylo. W koncu go tylko poszturchal. Jakby sie umowili.

Gość gość
kontaktowe the best - dziennikarze przynajmniej umieja mówic po polsku i kulturalnie -co jest teraz rzadkością

Gość gość
A tak,tak,to się ceni -szkoda tylko że poprawna polszczyzna służy im głownie do okładania niepoprawnych. Prowadzący Szkło są podwójnie poprawni :classic_cool: