Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takiego faceta szukam

Polecane posty

Gość gość

W miarę możliwości dość przystojny, lubiący fantastykę (zarówno w książkach jak i filmach), który będzie brał mnie do kina na filmy sf i horrory (żadnych komedii romantycznych! :D ). Z którym czasem będę mogła w coś zagrać na kompie, który lubi niskie babki. Powinien nie mieć za sobą zbyt wielu związków :P Ale to wszystko jest tylko opcjonalne, właściwie zależy mi tylko na tym żeby był wierny i szczery :)

Gość Sky35
Heh. A ja myślałem, że kobiet lubiących s-f nie ma w ogóle. Bardzo miło wiedzieć, że jednak są. Kocham takie produkcje (nie tylko z USA) i mam ich całą kolekcję ;) Pozdrawiam

Gość facet_taki
spełniam wszystkie twoje wymagania poza jednym jestem brzydki :(

Gość Sky35
No to jeszcze kilka słów. Tak, moją pasją jest kino s-f i fantasy oraz książki tematycznie powiązane, a hobby to astronomia (zresztą pewnie stąd się to bierze ;) ). A poza tym mam koło 30, jestem chyba ustabilizowany i mieszkam sam - niestety spotykam się czasami z komentarzami, że takie hobby jest niepoważne :) Ale jest mi to zupełnie obojętne... Więc wbrew pozorom serialu "Big Bang Theory" ;) nie wszyscy kochający s-f są pokręceni, przy najmniej tak mi się wydaje :)

Gość gość
ależ ja się kompletnie zgadzam z tym, że nie wszyscy są pokręceni :D Oglądam "Big Bang Theory" i zdaję sobie całkowicie sprawę, że w rzeczywistości wcale nie tak to wygląda. Sama co prawda nie jestem szczególnie inteligentna, fizyka jest dla mnie czarną magią :P Więc daleko mi do stereotypowej fanki

Gość Sky35
To fajnie, że masz dystans. Tak się składa, że - czasami mam wrażenie - że ten film odzwierciedla (trochę) moje życie. Też robię dr. I oczywiście to jest bajka, ale właśnie ostatnio usłyszałem od pewnej dziewczyny, komentarz, że "doktorsi" są pokręceni jak ci z filmu. To głupie - ale trochę dało mi to do myślenia. I tak się zacząłem zastanawiać, czy to nie jest po części prawda. Z tych chłopaków można i należy się śmiać (zresztą mój ulubiony sitcom), ale w gruncie rzeczy charakteryzują się oni czymś czego nie posiada znakomita większość ludzi - zainteresowaniem/pasją, przewodnim motywem życia. Więc pomijając komiczne gagi - to tak naprawdę z kogo się śmiejemy?

Gość Sky35
Ps. To, że ktoś nie lubi fizyki/jej nie rozumie, nie oznacza że nie jest inteligentny :) Nie ma się co dołować, tym bardziej że cała masa teorii dot. generalnego pytania o wszechświat na zasadzie "dlaczego jest to co jest i po to jest?" jest naukowo ale tylko "przyobraną" w zasadzie, hipotezą (tzn. swoistym "podejrzeniem" bez żadnych dowodów)... :)

Gość nie zwracamy w ogole
ojojjjoj to na kafeterii przebywają doktoranci? :classic_cool:

Gość gość
hehe i cała "tyrada" w obronie pokręconych legła w gruzach (też jestem doktorantem)

nie nudzicie sie tu? czy to taka odskocznia? :P

Gość gość
nie wiem jak na fizyce (albo astronomii?) ale wśród informatyków dominuje tylko jedna płeć i co gorsza ze zboczeniem w kierunku komputerów, więc jak najbardziej odskocznia.

Gość gość
E tam, kompletnie się nie dołuję tym, że fizyka jest nie dla mnie :) Jakby wszyscy byli fizycznymi geniuszami to by było nudno na świecie, tacy jak ja też są potrzebni :D

Gość Sky35
Mnie osobiście zaintrygował wątek s-f, co z gruntu rzeczy zawsze mnie intryguje na rożnych stronach www :) A już dziewczynę, która lubi s-f, to wyjątkowo rzadko można spotkać. Wystarczy popatrzeć, kto pisze na forach poświęconych tej tematyce :) Polecam wszystkim wybrać się do kina na "Grawitację 3D". Pomijając już całe tło filmu Cuarona, warto go obejrzeć dla niesamowitych ujęć wschodu słońca z przestrzeni kosmicznej. :)

a skad wiesz jak wsrod informatykow? :)

Gość gość
Ale na maturze ustnej z polskiego miałam temat związany z sf i z tego co pamiętam na pewno dwie inne dziewczyny miały taki sam :D Więc jakieś jednak fanki sf są

Gość gość
fajna dziewucha z Ciebie :)

Gość gość
a mi sie wklasnie wydaje ze faceci wcale nie chca takich kobiet. ze faceci chca sie zajmowac takimi rzeczami sami albo z kumplami a ich laska to powinna byc taka prawdziwa kobieta ;p co komedie romantyczne oglada i wogole, nie jest tak??

Gość gość
to kobieta, która nie ogląda komedii romantycznych nie jest prawdziwą kobietą? :D To, że lubię obejrzeć horror a potem poczytać ksiązkę sf to nie znaczy, że jestem jakaś chłopska :D Wbijam się czasem w kieckę, buty na obcasie i te sprawy, nie jestem też jakimś pasztetem w okularach. No, a przynajmniej pasztetem, bo fakt faktem ślepa jestem :D

Gość gość
Moja maz bylby dla ciebie odpowiedni :P

Gość gość
Nie, no. Jestes wymarzaną dziewczyną/koleżanką. Ryzyko jest takie, że za jakiś czas zaczniesz się interesować poważnymi, życiowymi sprawami i wtedy (słusznie zresztą) znajdziesz sobie kogoś życiowego i poważnego, a hobby odstawisz do szuflady.

Gość gość
A kto powiedział, że książki sf nie są poważne? :) Wbrew pozorom niektóre ksiązki tego rodzaju mają wiele wspólnego z metafizyką i takimi sprawami. Co to niby są te "poważne, życiowe sprawy", które mnie tak zaabsorbują, że rzucę to co lubię i się nimi zajmę? Że nie będę miała czasu żeby obejrzeć film czy poczytać książkę? Bzdury pleciesz. :) To nie tylko kwestia hobby/zainteresowań ale także gustu. A gust raczej tak nagle się nie zmienia o 180 stopni. :) Szczególnie, że zostałam wychowana na fantastyce, nie mam zamiaru jej porzucać

Gość gość
a cudzy mężowie mnie niestety nie interesują :D

Gość gość
Nawet bardzo fajna. Ale podtrzymuje zdanie, ze ani sie obejzysz, a nawet komedie romantyczne nie beda sie wydawaly zupelnie od rzeczy. Bo w koncu jedyne co nam zostaje to smiech i marzenia o pieknej milosci. No chyba ze ktos ma ten luksus zeby przejsc przez zycie lekka stopa.

Gość Arek88
Cześć Również lubię fantasy i mam podobne kryteria wyszukiwania dziewczyny co Ty więc jeżeli była byś zainteresowana poznaniem się lepiej to podam ci kontakt do siebie.:)