Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapoool

Czas schudnąc Tym razem się uda

Polecane posty

Gość Annapoool

Mam 19 lat. Tak więc zaczełam juz ze 100 jest 95 a bedzie 65 :D co Poniedziałek waże się i będę was informowac o postępach :) Poki co moja dieta wyglada tak że rano zjadam bułke sojową z dodatkiem na jaki mam tylko ochote a na obiado kolacje jem np płatki owsiane, białe mięso z brązowym ryżem. Wiem że powinnam jesc 5 posiłków i wgl ale jakos nie potrafie trzymac innej diety i oczywiscie 5 dni w tygodniu ćwicze po 30 min :)

Gość Annapoool
ważę sie co poniedziałek tak że jutro dowiemy się ile już za mną. Mam nadzieje że sie do mnie przyłączycie!!

hej :) ja chętnie do Ciebie dołącze :) zaczęłam dzisiaj dietę kapuścianą, mam zamiar na niej wytrwać co najmniej miesiąc :) do zrzucenia w sumie mam 16 kg ehh strasznie się zapuściłam i długo brakowało mi motywacji do odchudzania, także mam nadzieję że tym razem się uda :)

Gość Molla99
Ja też mam zamiar troszkę tego sadełka zrzucić. Mam 16 kilogramów nadwagi i chętnie się tego balastu pozbędę. mam już dietę i zapisałam się na ćwiczenia do pobliskiego klubu fitness. Do tego zamierzam wspomóc się dokładnie takimi kapsułkami na odchudzanie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html , bo chyba w inny sposób nie dam rady tyle zrzucić.

Gość Anna poool
No było dzis ważenie i jestem bardzo z siebie dumna 92.2kg czyli 3,4kg mniej JUPI! No a od niedzieli niestety jestem chora i nie mogę ćwiczyc mam nadzieje że chociaż kilogram w tym tygodniu schudnę bo jem 2 jogurty i bułke sojową dziennie oczko.gif

Gość Olcia Dubicka
Zdecydowanie powinnaś się przestawić na 5 posiłków, ja od samej zmiany ilości posiłków już zaczęłam chudnąć więc polecam taki tryb a do tego jeszcze inne małe sprawy i elegancko poszło :) Mnie tego nauczyła pani dla której opiekuję się maluchami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest brać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I już w miesiąc straciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że tabletki były zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co jeszcze nasila bezpieczeństwo

Gość Anna poool
Dziś ważyłam się 90,5kg :D jeszcze z 2 dni i bedzie 8 z przodu :) teraz troche wolno mi to poszło przez chorobę :(

Gość włócznia
10 dni - 4,5 kg? wow

Gość gość
wlocznia, spojrz na wage startowa...100 kg...dlatego 4.5 kg w ciagu 10 dni jest mozliwe.z czego 2 kg to utracona woda, i to czego nie zjadla tez nie wazy...

Gość Anna poool
Dokladnie z takiej wagi z początku naprawde sie łatwo chudnie trzeba tylko chciec :)

Gość Anna poool
Teraz bardzo mało schudłam ponieważ przez chorobę leżałam czyli zero ruchu i wiadomo jakies soki i wgl więcej kalorii ale najważniejsze że waga idzie w dół :)

hej dziewczyny ja już tyle razy próbowałam że już nie mam siły.Za każdym razem brak mi motywacji .Początkowo szło dobrze koleżanka wysyłała mi motywujące wiadomości ,sms ,e-mail,i jakoś trzymałam się planu,ale teraz razem z przyjaźnią legła dieta.Dziewczyny motywujcie !!!

Gość Anna poool
Magda wiesz jak też bardzo dużo razy próbowałam ojjj bardzo dużo ale tym razem poprostu musi sie udac w Lipcu mam wesele kuzynki i tak bardzo chcę świetnie na nim wygladac i wgl nie ważyć więcej niż 65kg:) a co mnie motywuje? często czytam na forach i gdzie tylko sie da o dziewczynach które juz schudły patrze na zdjęcia przed i po odchudzaniu. Musi sie udać!

Gość wobliczuaniolow
Hej :) tez mam 19 lat i aktualnie ważę 92 kg ugh od wczoraj zaczęłam odchudzanie, takze jestem mega zmotywowana, chodz boje sie chwil slabosci Walcze z otyloscią już dlugi czas, ale mam nadzieje ze taraz sie uda... Skad jestes? moze nawiążemy mitywacyjną znajomość? :) w koncu podobny wiek i waga i pewnie...podobne problemy

Gość Anna poool
no napisz do mnie na emaila to sie bedziemy motywowac. Bardzo chętnie :) anna.poool@o2.pl

Gość wobliczuaniolow
ile masz wzrostu? skad jestes?

Gość Anna poool
Popiszemy zawsze bedzię troche lżej i łatwiej :)

Gość Anna poool
Napisz na maila tam spokojnie popiszemy :) a mam 165cm wzrostu jestem z okolic Poznania

Gość wobliczuaniolow
napisałam ;)

Gość anna poool
hej ejj sorki ze ci na maile nie odpisalam ale jak na zlosc laptop mi sie zepsul wczoraj teraz jestem na telefonie a z niego nie moge na poczte odpisac ani przeczytac wiadomosci ;/

No ja tez w rodzinie wesele w maju .Może dla was nie waże dużo ale dla mnie to sporo 65 kg ,163 cm.Źle sie z sobą czuje .Przez choroby jakie mam moja walka z kilogramami jest utrudniona i nie widzę efektów.Raz schudłam do 58kg i utrzymywało sie to jakichś czas ale musiałam zmienić tabletki i waga wróciła.

Gość Anna poool
Miałam sporo teraz urodzin i innych okolicznosci i wyszlo ja w niedziele na wage a tu 93.5 no trudno nie zalamalam sie i od niedzieli powrocilam do diety i oczywiscie cwiczen :) Będzie dobrze :D

Gość Anna poool
No ważyłam sie dziś i było 90,7kg tak ze jest super! i mała nagroda czyli wieczorem piwko :D

Gość Anna poool
narazie 12 kg mniej jeszcze najmniej z 30 kg. Dam rade!!

Gość Xxoxxo
Cześć. Mi też przydałaby się dieta i jakieś ćwiczonka :D. Ile razy dziennie ćwiczysz? :)

Gość Anna poool
ja cwicze 5 razy w tygodniu po 30 min :) a diete stosuje 1000kacl +2,5l wody

Gość anna poool
Ehh przez diete chyba mam słaba odp***osc pomimo ze jem sporo warzyw i owoców i znowu jestem chora z łóżka nie wychodze ale diete trzyamam mam nadzieje ze w niedziele na wadze pojawi sie 8 z przodu...

Gość Olcia Dubicka
Strategia dobra na początek, ale szybko przekonasz się że taki sposób nie wystarczy ;/ Przy tylu kilogramach nadwagi musisz użyć lepszej strategi ;/ Mnie panienka dla której opiekuję się potomkami zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej jedno opakowanie w prezencie a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w promocyjnej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak w miesiąc straciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z potomkami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez głównego inspektora sanitarnego. A w tych tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa mój spokój

Gość Chaberek1990
To ja też się przyłączę. 168cm, było 101, jest 88, leci 3 miesiąc odchudzania. 3x w tyg 2h na siłowni, od kilku dni bieganie w kolejne 3 dni (naprzemiennie), narazie po 20-30min. dieta - żadna. zdrowe odżywianie (mało lub wcale pszenicy, białego ryżu itd, mało tłuszczu, żadnej wysokoprzetworzonej żywności). Efekty: -13kg, -18cm w talii, -4cm uda, biodra, ramię. :)))