Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Podobają mi się reklamy Niemieckiego Gerberu promują Aryjskie dzieci

Polecane posty

xen-To jest rasa semicka, oni świetnie ukrywają swoje zamiary i poglądy, to tak jak z żydami, mimo że siebie nawzajem nie nawidzą, oni nienawidzą żydów, bardziej od Hitlera, natomiast nigdy ci tego nie powiedzą, będą wciskać bzdety o tolerancji, milości i bla bla bla, będą czarujący dla kobiet, wmówią im wszystko, nawet jak kobieta powie im nie, to oni będą tak drążyć aż wydrążą, a kobiety na tanie gadki się łapią. Ja po prostu nie wierzę że baba umie być tak naiwna i głupia, to jest po prostu niemożliwe. Jak każda baba jest tak głupia, to znaczy że ja bym mógł mieć każdą.

Salut niezalogowany- I co, umiałeś się pogodzic z tym? Jeszcze napisz że wpuszczasz go do swojego domu i się z nim witasz...

BSA,tonie tak,oni są jak szarańcza.Szukają okazji w każdy możliwy sposób.Jako turystka byłam na lotnisku w Marsa alam,po wyjściu z toalety miałam podciągnięte rękawy od bluzy po umyciu rąk.Dwóch Egipcjan przyczepiło się,i poczułam się jak naga,a chodziło tylko o odkryte ręce.Pytali czy jestem z Rosji,gdy opuściłam rękawy jeden z nich stwierdził,że nie.Do nich nie można się nawet uśmiechnąć,bo zostanie inaczej zinterpretowane.

xen- Mnie zawsze uciekają, a jak się ich dorwie to kwiczą jak świnie. Niemcy muszą w końcu się opamiętać i odzyskać swoją siłę, inaczej nie wróżę dobrej przyszłości naszym wnukom za 100 lat. Ile zabójstw już było Europejek, przez te bydło z Azji i Afryki.

Salut niezalogowany-Podejrzewam że ty masz chyba większy dramat niż ja i dlatego odpuściłeś, ja mam nadzieję że jeszcze coś wskuram, puki nie jest jeszcze za późno. Musze ostro wejść na psychikę, ale tak, aby mnie nie poniosło, jak to mówią to kropa dąży skałę.

xen-Wiara nie ma nic do rzeczy, chrześcianie arabsy są takim samym bydłem. Po prostu inna rasa ludzka. Po za tym niby do czego mnie sprowokowałaś?

ja juz tak nie mysle,ze to dramt ale jeszcze kilka lat wstecz tak wlasnie myslalem po prostu sie odcialem i jest mi zt ym lepiej a to o co walczylem zyje ma sie dobrze i nie zamierza tego zmieniac a ja tybardziej nie mam zamiaru sie w to wtracac juz dlatego napisalem nie ma co walczyc z kims kto tego w ogole nie potrzebuje ale jak uwazasz z u cibie jest szansa to walcz

Nie chcę Ciebie prowokować do większej nienawiści.Między religiami zawsze były wojny,to religia do tego doprowadzała,a Twoja nienawiść z czego wynika?

xen-Moii przodkowie walczyli o rasę, wielu braci moijeg dziadka poległo na wojnie, on sam cudem przeżył. Wysiłki żołnierzy nie mogą iść na marne. Sobieski nie po to walczył z Turasammi, aby teraz turasy i inne podludzie dymali polki.

Nie traktuję ich jako podludzi,ale totalnie nie mam do nich zaufania.Nic nie poradzisz na to,że polki zachowują się tak,a nie inaczej.

Gość spaślak_
j****i rasiści :O

Wiesz BSA,ja Ciebie rozumiem,gdy widzę że Polka daje kartkę z numerem pokoju pierwszemu,lepszemu arabowi.Szlak mnie trafia,ale to jej dupa,niech robi jak uważa.A Ty chłopaku nie denerwuj się.

Salut ja postrzegam to przez pryzmat religii,wiary,Niemiec a muzułmanin to jednak różnica.

I pamiętaj czystą zostawić;),bo czasem to jest powodem rozpadu związku.

Fakt faktem że emocje nic nie dają. Trzeba na spokojnie pomyśleć. Dzięki że mogłem się wygadać, dzieki i dobranoc.