Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Podobają mi się reklamy Niemieckiego Gerberu promują Aryjskie dzieci

Polecane posty

BSA - akurat ze sprawą twojej siostry nie powinieneś nic robić, czy ci się chce czy nie. Zgaduję, że jest dorosła, prawda? A błędami się nie przejmuj, tylko się tak nie tłumacz. Po prostu staraj się uważać albo ustaw sobie przeglądarkę na automatyczne poprawianie.

Gość gość
bo un jest slązakiem a nie polakiem ani niemcem

Gość gość
ja widzę tylko w połowie,co za debilny pomysł zaslaniać treśc reklamą jaki cel tego

Moorland-To samo mi powiesz, jak będę stał nad jej grobem, albo wiózł ją na wózku inwalidzkim? K****, jak baby umieją być tak głupie. To wszystko przez p*****ną rodzinkę, baby mają słabą psychikę i im odpierdala. Muszę coś zrobić, inaczej mnie rozp******i. K***a mać, czemu to ja muszę mieć takiego pecha. Czemu ty nie mogłaś być moją siostrą.

Gość gość
Powiem krótko: niech w.yp.ie.rd.ala w kosmos ta zezowata larwa i jej rakotwórcza zmodyfikowana pasza.

Wiesz, nie wzięłam pod uwagę, że robi coś co może odbić się na jej zdrowiu, napisałeś, że Ci się nie chce nic z tym zrobić więc uznałam, że chodzi o jakieś trywialne zachowanie. Mnie za siostrę też byś nie chciał, mam własny wachlarz cech które by cię denerwowały.

Moorland-Zniósł bym twoje lewackie poglądy, szkoda że nie jesteś moją siostrą. Cóż, życie a ja mam życie przej****e. Nienawidzę życia a życie nienawidzi mnie.

xen-Bo mi nic nie idzie po mojej myśli, do tego mam siostrę szmatę. Jak tu sie nie w*****ć?

Miałam kiedyś kolegę,który też dbał o dobre imię siostry.Nie wiem ile lat ma Twoja siostra,ale nie można kontrolować życia drugiego człowieka,bo ma własny rozum i musi ponosić konsekwencje własnych czynów.Zajmij się sobą.

xen-Nie umiem, po prostu gdzieś to w mnie siedzi. Straciłem już kuzynkę-szmatę, siedzi w Niemczech z murzynem. K****, albo jestem przeklęty,albo one mi to robią na złość.

Nie skupiaj się na życiu innych,każdy kroczy własną drogą.Zastanów się nad własną.

Gość gość
dziwje ci sie ze opisujesz to tutaj na tym zafajdanym forum:O

A ja nie,czasem można z kimś popisać,ale trzeba wiedzieć kiedy.Nie każdy żyje wyłącznie ironią.

Mnie to już j***e, wyrzekam się rodziny. Same szmaty w niej, k***y Niemieckie i nic więcej.

Trzeba się z tym liczyć,ale można sobie poradzić.Trzeba"być twardym jak bruk".

Salut niezalogowany-Niech wykorzystują, w sumie co mają wykorzystać, skoro moja kuzynka i siostra sa szmatami, taka prawda, ich już nie można wykorzystać, bo to szmaty

BSA dlaczego tak bardzo to Ciebie boli,mojego kolegi też nie rozumiałam.Widzisz to jest tak,im bardziej Ty się przejmujesz,tym większa bezmyślność osoby,na której Ci zależy.W ich mniemaniu odpowiedzialność za każdy głupi czyn spada na"opiekuna",to chora relacja,która nie uczy podejmowania właściwych decyzji.

basa nie pisalem o nich wykorzystaja to przeciwko Tobie pseudo kafeteranie, ze sie tak tu odkrywasz,one i tak sie k***ic beda czy tobie sie to podoba czy nie .nic na to nie poradzisz po prostu sie odetnij i zyj swoim zyciem nie naprawisz ich juz ,niestety