Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Podobają mi się reklamy Niemieckiego Gerberu promują Aryjskie dzieci

Polecane posty

Nie rozumiecie tego, że kobiety są naiwne. Po prostu są tak p**********e że maskara, każdy bzdet się im wmówi. Zabujana kobieta to stracona kobieta, tym bardziej jak jest szmatą. W*****a mnie to, że dzieje się to po za miejscem mojego królestwa, tym samym jestem bezsilny. To tak jak ktoś g****ił by wam siostrę, żonę czy kokokolwiek na waszych oczach i potem podrzynał jej gardło, a wy byście nie mogli nic zrobić. Po prostu by was rozrywało.

tez swego czasu bylem za kogos odpowiedzialny ,moze inaczej nie ,ze odpowiedzilny ale poczuwalem sie w obawizku taki byc i ilekroc reagowalem na zle postepowanie zostalem stopowany bo tak i juz wtedy zdalem sobie sprawe ,ze nie naprawie swiata i wole zyc wlasnym zyciem ale fakt musialem do tego faktu doraosnac

Salut niezalogowany-Jak to zrobiłeś, że przestało cię to wkurzać. Mnie po prostu rozrywa, tak mnie to w*****a że czuję się po prostu w****iony i zły. Dobrze powiedziec że przestać się tym przejmować, tylko jak? Na to nie ma lekarstwa, czemu k***a baby są takie głupie i naiwne?

Gość gość
pewnie siostra jest z facetem od brązowych oczach i dlatego wg BSA jest k***ą :D bo przecież tylko niebieskie oczy są :classic_cool:

BSA,nie wszystkie są głupie,ale jak już są to na głupotę nie ma lekarstwa.

doroslem basa ,ktos tez mi wiele wytlumalczyl ,ze samym chceniem nic nie zrobisz .bylem jak ty wk*****ony, zbuntowny chcialem lac wszyskich to przychodzi z wiekiem potem sie odcinasz jak zacznie Ci zalerzec naczyms lub na kims innym to po prostu odpuscisz ale pamietac bedziesz zawsze,bo tego sie nie zapomina

gość-Gdyby to tylko o oczy chodziło. Ale coś wymyślę, nie od parady mam łeb.

Salut niezalogowany-Ja już nie mam 15 lat, stary dziad jestem i nadal są jeszcze rzeczy, które mnie w*******ą i nie poddam się. Ja walcze do końca, zdołuje psychiczne i jak trzeba to fizyki też użyję, bo tu nie tylko o ideologie idzie ale także o krew, która także płynie w moich żyłach.

BSA,nic nie poradzisz,zajmij się własnym życiem i ciesz się nim.

a fizycznymi rozwiazaniami nic nie zdzialasz to tylko wzbudzi agresje obojga stron, pamietaj agresja budzi agresje ,takie rozwiazania sa odrazu skazane na porazke tym nic nie zdzialsz mozesz bardziej poglebic bunt

Ja mam udane życie, czasem kobiety brak, ale życie udane, czułem się szcześliwy, wyrzekłem się kuzynki, podobnie jak większość rodziny, klepie biedę z murzynem i chowa nie własne dzieci, pewnie też ją leje. Odciąłem się od Niemieckiej rodzininy, żyłem szęśliwie, nic mnie nie w*******o prócz pierdół, no ale że życie mnie ninawidzi, to znów niespodzianka, okazało się że znów problem. W*****a mnie to, bo po prostu teraz nie umiem być szczęśliwy, nawet spać nie umiem, strzelnica też mnie nie uspokaja, sport też nie pomaga, alko tak samo nie działa. Nic nie działa, nalepiej powiedzieć co się myśli, ale wtedy znów spalę tak jak kiedyś i efekt będzie odwrotny. Jak k***a przemówić do rozumu? Jak idzie być tak głupim i ślepym?

basa nie przemowisz nikomu do rozumu jesli ten ktos nie widzi problemu pisalem nie naprawiaj na sile bo owa osoba z tego co piszesz nie widzi problemu tylko Ty widzisz bo sie wstydzisz za nia,odetnij sie chlopie zacznij zyc wlasnym zyciem i nasile nievnaprawiaj kogos kto wcale nie chce byc naprwiony psujesz sobie tylko samopoczucie i nerwy a ona zyje swoim zyciem jesli jej to pasuje to po co ci to wtracanie sie w to?

BSA,widać to za mało,by ukoiło emocje.Poszukaj sobie dziewczyny,to wszystko zmieni.

Salut niezalogowany- Mało to kobiet zginęło zabitych przez dzicz. Co potem sobie powiem, że wolałem żyć swoim życiem? Ja mam chyba raczej inny charakter niż ty, odpuścić nie umiem i nie odpuszczę, mimo wszystko dzięki za rady, walczyć będę do końca, bo najgorsza rzecz to odpuszczanie że już o tolerancji nie wspomnę.

xen-Nie umiem, zresztą z dziewczynami same problemy są, a ja mam dość problemów, po za tym za stary jestem na dziewczynę, która by chciała 30 letniego kawalera bez doświadczenia.

BSA,samo posiadanie białych kobiet,europejek z punktu widzenia muzułmanina jest wygraną.Nie muszą Ich zabijać,a Ty nie nakręcaj się,bo to i tak nie wiele da.

eejjj Ty mnie zle zrozumiales ja odpuscilem tylko dlatego ze widzilem ze to sensu nie ma,ze tak naprawde to tam zabawa jest kosztem tez kogos czegos walczylem tlumaczylem nic nie dalo bo cos inne bylo wazniejsze uznalem ze nie jestem don kichotem i walka z witrakami nie dla mnie jesli Ty uwazasz jeszcze ,ze warto, walcz ja ci tego nie chce odbierac tylko nie chcialbym ,zebys po takiej walce obudzil sie z reka w nocniku przejrzawszy na oczy ,ze jednak nie byla warta krzty twojej uwagi

BSA,30lat to jesteś w kwiecie wieku.Szalej nie zawracaj sobie tyłka rodziną,która w poważaniu ma Twoje poglądy.

xen-Jak odejdą to muszą, tak mówi koran, oni są mściwi, mimo że udają aniołków przed kobietami, ale s*******e jakich mało, szczególnie ci, co chodzą do meczetów itp.

BSA,ja tego nie wiem,ale wyczuwam gdy mam z nimi do czynienia.Jednak dla nich trofeum to samo posiadanie kobiety innowiercy.

Salut niezalogowany-Podejrzewam że ty walczyłeś o dziewczynę, a ja walczę o coś, gdzie jest także moja krew, bo rodzeństwo to co innego niż dziewczyna, która poszła do innego, takie coś idzie odpuścić.