Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola120

Mąż mnie dusił

Polecane posty

Gość Karola120

Mam pewien problem jestem z mężem już 3 lata od pewnego czasu jak się kłócimy , sprzeczamy on wytaskuję do mnie z rękoma z tekstem bo bo cię jeb**. Ale do tej pory jeszcze mnie nie uderzył tylko ściska mnie mocną za nadgarstki , wykręca ręce i nawet mnie podduszał ! Jedna z sytuacji gdy rozmawiam na gg z kobietą o infekcji syna i pytam się o rady Proszę go żeby nie darł się na mnie bo nie mogę się skupić i zrozumieć , pomyśleć co mam jej napisać jakie leki bierze syn jakie ma objawy . Prosiłam chyba z milon razy ten nic wkońcu krzyknęłam kur** zamknij się bo nie mogę zrozumieć i się skupić co podać synkowi żeby nie męczył go tak katarek a ten na mnie wsiadł mówi połóż dziecko to ci doj***e . Położyłam i się rzucił na mnie i tak jak pisałam powyżej duszenie itp .nie wiem co mam robić piszę bez ładu i składu bo już jestem roztrzęsiona . Co ja mam zrobić w tej sytuacji . ! A najlepsze że pałęta się teraz widzę że żałuje ale nawet nie przeprosił

Gość gość
nie wiem co poradzić naaaaaaaaaaa początek weź co maszz pod reka i oddaj pewnieie zzastopuje askad piszesz?

Gość Karola120
okolice Gniezna . Nie wiem to już nie był pierwszy raz chyba go zostawię bo to jest coraz gorzej . Zebrała się taka kumulacja że za jakiś czas to naprawdę może mnie napier****

Gość gość
przebacz mu głupia idiotko a będzie Cię lał do końca twoich ubranych dni twój błazen to śmieć ty sobie na to pozwalasz wiec lepsza nie jesteś!!

Gość gość
Matko jaka patologia, kobieto co ty robisz?? dzwon na policje, do rodzicow. Podnosi reke na ciebie, moze zrobic tez cos dziecku w zyciu bym w takim bagnie 5 min nie byla

Gość Karola120
No może i jestem głupia idiotka że go trzymam i jeszcze z nim jestem a co leprze pozwalam mu siedzieć przy dziecku . Boję się że potem będę żałować bo miłość jest ślepa . Łatwo jest powiedzieć niż później działać . Tak to jest do raby przyłóż a jak tylko awantura to kury , wykręcanie rąk itp . Matka jego wie co sie dzieje to tylko krzyczy o matko , matko i mi mówi daj się mu przeprosić !!!

Gość gość
niech cię leje kretynko jak nie wiesz co zrobić!!!!

przede wszystkim trzeba mu zalozyc "niebieska karte " .Zrobisz to na Policji .Wiem , ze niezbyt chetnie zakladaja, ale upieraj sie , podaj swiadka .Z mocy urzedowej ruszy postepowanie .Zastanowialabym sie nad wnioskiem o separacje , alimentami . Moze go to troche otrzezwi, jesli nie - trzeba uciekac .To jest agresor a Ty zyjesz w zwiazku przemocowym.Przepraszanie jego zda sie psu na bude .Trzeba dzialac .