Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsdg15

Skomplikowana kobieta

Polecane posty

Gość gsdg15

Witam. Od 1.5 miesiąca spotykam się z pewną dziewczyną. Mamy po 20 lat. Ona pracuje i wynajmuje pokój, a ja mieszkam z rodziną i nie mam pracy, jestem tylko po LO. Nie mamy pracy, bo to nie dlatego, że nie chce, a trudno znaleźć lub za mało płacą. W każdym bądź razie moja i tej koleżanki sytuacja wygląda tak, że publicznie nie trzymamy się za ręce lub nie pokazujemy, że jesteśmy parą, a wręcz przeciwnie - jakby znajomi. Jednak jak jestem z nią w domu to jest zupełnie inaczej. Całujemy się, przytulamy czy zasypiamy obok siebie. Wczoraj się otworzyłem i zaproponowałem jej związek, a ona na to, że nie jest zainteresowana, bo nie lubi być zobowiązana. Ostatnio w związku była 3 lata, a jak mówiła do mnie, że chce poznać moich przyjaciół to pomyślałem, że chciałaby związku, ale nic bardziej mylnego. Powiedziała mi wczoraj, że spotykała się na początku z takim facetem po tym jak już mnie poznała przez chwilę, ale zerwała z nim kontakt taki żeby się widzieli podobno z mojego powodu. Również swoim kolegom czy byłemu z wioski skąd pochodzi powiedziała, że z kimś się spotyka i żeby się do niej nie dobierali. Ja oczywiście zazdrosny z tego powodu, bo tamci chłopacy na pewno by od niej chcieli coś więcej niż koleżeństwa chociaż ich nie znam. Ma powodzenie u płci męskiej. Nie rozumiem jednak tej dziewczyny. Niby innym mówi, że się z kimś spotyka, odtrąca ich na moją korzyść, ale nie chce się w związek plątać. Nie wiem co myśleć. Nie wiem czy to pomoże, ale ona ma zaburzenia emocjonalne :D Dziwna dziewczyna. Nie kocham jej, ale lubię ją i zależy mi na niej oraz jestem zazdrosny. Miał ktoś taką sytuację jak ja lub wy dziewczyny pomóżcie mi to ogarnąć. Mówi, że nie chce tracić kontaktu z kolegami, woli z nimi trzymać niż z dziewczynami. Teraz sam nie wiem co zrobić...

Gość gość
Ja mialam taka sytuacje. Wynikalo to z faktu, ze koles nie byl wystarczajaco w moim typie pod wzgledem charakteru i wygladu wiec spotykalam sie z nim bo byl najlepsza opcja wsrod pozostalych.

huhuhu jeśli ma zaburzenia, to może tu jest pies pogrzebany. Będąc razem, musicie, trochę grać pod publiczkę inaczej zaczęłaby się jakaś dociekliwość w towarzystwie, że coś z wami nie tak. Potrzebujećie czasu żeby się dotrzeć? O to w tym chodzi? Lepsza taka dziewczyna niż żadna. Też kiedyś miałem taka, ładna, ale tępa i do seksu chociaż była ,bo na żadne porozumienie nie można było liczyć ,a w tłumie też ktoś może rozpoznać nas razem i wstyd na maxa

Gość gsdg15
Podoba mi się, ponieważ jest mądra, naturalna, ładna, miła, wychowana, ceni wartości rodzinne jak ja, alkoholu nie rusza jak ja, nie lubi plastików i tatuaży podobnie jak ja. Chciałaby w przyszłości założyć rodzinę i mieć dwójkę dzieci również podobnie jak ja. Może jej nie kocham, ale jestem zazdrosny jak spotyka się z innymi facetami ( może przez mój brak doświadczenia w związkach i w relacjach z kobietami ). Może z czasem pokochamy się kto wie.