Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama myśląca o 3

Mamy przed 30stka planujace 3 dziecko

Polecane posty

Gość mama myśląca o 3

Czy są tu takie mamusie? Mam 28 lat, syna 3 lata, córka 6 miesięcy i planujemy (tzn mąż na razie mnie przekonuje) 3 dziecko:) Mam trochę obaw, czy sobie poradzę, mąż mi pomaga w miare możliwości, ale oczywiście pracuje. Jak jest u was?

Gość gość
hej ja narazie mysle z mezem nad drugim moja córka ma 2 latka i 7 miesiecy ale zaczniemy w nastepnym roku ja mam 27 latek takze mysle ze zdaze przed 30 z 2 a pote zobaczy sie co dalej

Gość mama myśląca o 3
a chcialabys na dzien dzisiejszy 3 czy raczej 2?

Gość gość
Mam 27 lat i dwóch synów w wieku 3 i 4 lat. Planujemy trzecie dziecko, ale jeszcze nie teraz :) za kilka lat pewnie się postaramy. Rok temu poroniłam, ale to była wpadka. Nasze podejście do tamtej ciąży uświadomiło nam, albo raczej utwierdziło nas we wcześniejszym przekonaniu, że chcemy jeszcze jedno dziecko. Obecnie jesteśmy w trakcie szukania mieszkania do kupna, żebyśmy się wszyscy pomieścili :)

Gość gość
ja juz przed 30 sie nie wyrobie (raczej) ... mam 29 lat, 2 dzieci, trzecie moze bedzie za jakies 2-3 lata, choc na razie nie jestem przekonana do tego pomyslu. z jednej str bym chciala ale z drugiej jak sobie pomysle ze synowie beda juz mieli 8 i 4 lata to mi sie nie chce w to wchodzic po raz kolejny. moze jednak pomysle o sobie, mojej pracy, przespanych nocach, a nie cale zycie w pieluchach, bez snu i czasu dla siebie .... choc kto wie co mi odbije :P