Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Triple22

Zdradzam żonę z jej siostrą co robić

Polecane posty

Gość Triple22
Proszę się nie podszywać. No ale jest w tym dużo racji trzeba wybrać.

Gość gość
współczuję tej kobiecie. jednak mężczyźni to myślą tylko członkiem.

Gość gość
powiem ci ze slabo panie kolego...gdybys jeszcze tesciowke pyknal to ha trick!!!;)

Gość gość
jesli nie wiesz co robic? to bierz sie jeszcze za tesciowa, moze bedziesz mial jeszcze lepiej

Gość Triple22
Bardzo śmieszne, teściowa mieszka w innym mieście.

Gość gość
Co Wy chcecie od autora? Jest prawdziwym mężczyzną, którego pożądają kobiety. Takiego przecież każda z Was chce?

Gość gość
jesli tesciowej to sie spodoba ,to sie nie martw bedzie czestym gosciem

Gość Triple22
Ostatnio jak się z nią kochałem to powiedziała że chciała być ze mną ciągle. Muszę jak najszybciej dokonać wyboru.

Gość gość
I co wybierzesz? Gorszy seks?

Gość gość
okropność :O tragiczny mąż i tragiczna siostra. i nie ma to jak pierrdolenie "zdradzam ją ale ją kocham" takie świństwo nie robi sie nawet wrogowi a co dopiero swojej miłości co robić? utnij go sobie :O

Gość gość
Zone zdradzac z sistra to bajka ale to robie z zony matka. Moja zona ropoczela jakies studia zaoczne i w piatek wyjezdza a wraca w niedziele wieczorem.Mamy malego synka i tesciowa zobowiazala sie go pilnowac to jest normalne ale nie normalne jest z mojej strony ze jej uleglem( ma 44 lata szczuplutka taka jak moja zona) i poszedlem z nia do lozka i teraz gdy tylko zona wyjezdza ona zaraz nagusem sie robi i ja musze na przywitanie ja bzyknac dopiero z wnuczkiem sie bawi a jak wnuk juz spi to wtenczas mam problem bo ma nie spozyte sily poniewaz juz 5 lat jest wdowa i che w kazda dziurke byc posuwana a obciagac to tez obciaga lepiej od corki

Gość gość
Była taka sytuacja u mnie w rodzinie. Żona się dowiedziała i próbowała sobie podciąć żyły. Także gratuluje Ci rozumu. Ważniejszy głupi seks niż życie żony.

Gość gość
Ruchaj dalej i się nie przejmuj. Spuść się w piczkę, niech urodzi blizniaki.

Gość gość
już kiedyś bł tu taki temat - prowo jak nic, nie dajcie się wkręcić.

Gość dasdas

a dymaj dalej i się nie przejmuj, żona pewnie jak była młodsza to też Cie zdradzała, teraz jak już ma 40 prawie to co najwyżej sobie powierci ogórkiem, a Ty masz tu eleganckie 26

Gość brzydze sie takimi

Mnie oszukali matka siostra i facet którego kiedys kochałam,nie zdradzili fizycznie ale to co zrobili to tez forma zdrady i oszustwa..dodam tylko ze ciezko przez Nich zachorowalam,nie wiem czy z tego wyjde,odizolowalam sie tez od ludzi dlatego jesli chcesz miec na sumieniu zdrowie albo nawet zycie żony nie przejmuj sie i zdradzaj dalej..dla mnie i ty i Twoja kochanka jestescie moralnym dnem