Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merlin12345

Zakochana w żonatym

Polecane posty

Gość gość
Co ja czytam. Ludzie, do tanga to trzeba dwojga! Wrzucacie dziewczynom, że są w związkach z żonatymi, a ja wam powiem, ze jakby w tych związkach nie szwankowało i jakby ci mężowie nie chcieli , to by nie było romansów i tyle w temacie.

Gość gość
dokladnie, winni sa on i ona

Gość gość
czy waszym zdaniem luzne spotkanie np spacer czy w pubie to juz zdrada?

Gość gość
te wszystkie wpisy z takim jadem to zony piszą albo jakkieś opuszczone kopniete w d**ę pipy. Jesli nie chce zostawic zony i dzieci to daj sobie spokój bo naprawdę krzywdzicie i dzieci i zonę bo moze jej bajki opowiada, ze nadal kocha. No tutaj to kiepska sprawa on nie jest Twój i nigdy nie bedzie skoro nie chce odejsć. Chcesz byc tą drugą to ok, ale przeciez już Ci jasno okreslił jaka jest twoja pozycja. Ch**em jest koleś i tyle to zauroczenie z Tobą, a żona nic nie wie. Gdyby to było tak, że chce sie rozwieść i zona wie, że jej nie kocha, jakiś rozwód to tak ! I nie bedzie tu jakiegoś pchania się w rodzinę i on jest Twój, jesli odnaleźliscie jakieś swietne uczucia do siebie. Tylko tak. Inaczej bedziesz jeczeć tutaj. Źle robisz bo bajeruje obydwie, idiotke z ciebie i niej robi, bawi sie tobą, taki romansik i nic wiecej. Odczep sie od nich daj spokój to palant. Jest róznica, mozna mieć żonę jeszcze, ale zupełnie zwiazek w rozpadzie, wiec w tedy ludzie otwarcie szukają innych zwiazków i to dobrze, dlaczego maja tkwić w nieudanym małżeństwie, wiec tak nie ryczcie na tych facetów jak powalone. Żonaty to juz nie, wszytsko zależy od sytuacji.

Gość gość
nie, dla mnie luźne spotkanie w pubie lub spacer to nie zdrada.