Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaZakochana24M

Wciaz go KOCHAM

Polecane posty

Gość SmutnaZakochana24M

W styczniu mija 7 lat odkad poznalam najwspanialszego faceta , odkad poznalam moje przeznaczenie. Kocham go ale nie mozemy byc razem , nie pytajcie dlaczego ... to dluga historia.Moge napisac tylko tyle ze jest starszy ode mnie o 12 lat jest po rozwodzie i ma dziecko. Pamietam pierwszy dzien kiedy go zobaczylam , mialam 17 lat tamtego dnia padal snieg ja wlasnie leczylam zlamane serce spojrzalam w jego oczy i stalo sie- to pierwsze spojrzenie iskierki w oczach, ale obiacalam wtedy sobie ze nie zakocham sie nie bede znowu cierpiec ale nie dotrzymalam tej obietnicy -zakochalam sie i kocham go do tej pory po niecalych 7 latach. Kocham tak samo jak na poczatku .Chcialabym z nim byc , chcialabym mu to powiedziec ale boje sie. Wiem ze on uwaza ze za duzo nas dzieli . Wiem ze jest teraz sam , nie ma nikogo. Moze wyda sie wam to dziwne ale nigdy nawet nie pocalowalismy sie , tylko rozmawialismy po kilkanascie minut dziennie ale to wystarczylo zeby poznac sie przez te lata , zeby stworzylo sie miedzy nami cos wyjatkowego .

Gość SmutnaZakochana24M
Codziennie modle sie , marze o tym zeby on powiedzial mi sam ze nie przeszkadzaja mu te roznice miedzy nami i ze chce ze mna byc... Nie obchodzi mnie to ze nie jest milionerem , ze nie jest tak bardzo przystojny ze mial kiedys zone ze ma dziecko , nie obchodzi mnie to bo kocham go tylko tyle wiem... Dawno go nie widzialam myslalam ze jak zaczne go unikac to zapomne ale nic z tego , kocham tak samo i pewnie niedlugo znowu bede chciala go zobaczyc. Oddalabym 10 lat mojego zycia zeby moje marzenia sie spelnily . Probowalam byc z kims innym wiele razy ale nie potrafie , ciagle mysle o nim , i czuje ze oszukuje tych wszystkich chlopakow wiec ich zostawiam . Niektorym wyda sie to dziwne zakochac sie w kims z kim nie spedzilo sie nawet calego dnia ale jestem pewna tego co czuje .

Gość gość
dziecko 24 lata jeszcze 10 lat i dojrzejesz

Gość SmutnaZakochana24M
Jakby to bylo tylko glupie zauroczenie zapomnialabym o nim w ciagu tych 7 lat . Teraz mam 24 lata wiem ze niedlugo musze sie z kims zwiazac na stale - bo tak trzeba - Ale wiem tez co bede kiedys opowiadac moim wnukom Powiem im ze byl w moim zyciu taki mezczyzna ktory zmienil moj swiat , dzieki toremu poznalam co to prawdziwa milosc taka jak w filmach czy ksiazkach. W sercu mam ciagle mala nadzieje ze moze bedziemy jednak razem ? ze ktoregos dnia on powie ze mnie kocha i ze chce ze mna byc mimo wszystko ...Czasami wyobrazam sobie taki dzien , lecz kiedy otwieram oczy placze bo wiem ze to moze nigdy nie nastapi.

Gość vfdertyui
ale smęcisz :O napisz harlekina jak nie potrafisz wziąc życia w swoje ręce i zawalczyć o swoją miłość tylko siedzisz tu i jojczysz jak jakaś 60 latka po przejściach. będziesz kiedyś żałowac tego paplania, mniej gadania więcej działania.

Gość SmutnaZakochana24M
Wlasnie , potrafie jeszcze plakac po tylu latach przez to ze nie jestesmy razem. Powinnam go znienawidziec za to wszystko , za to ze sprawil ze go pokochalam, za to ze ciagle jestem smutna , slucham smutnych piosenek ( kolezanka mowi ze jestem mistrzem w szukaniu smutnej muzyki )

Gość gość
jesteś młoda i takie pisanie tutaj o Twoich problemach nie świadczy dobrze, zmądrzejesz z czasem i gwarantuje Ci że zostawisz wszsytko na dnie serca

Gość SmutnaZakochana24M
wlasnie slucham tego http://www.youtube.com/watch?v=MLDcpSYTFhs Wszystkie piosenki przypominaja mi jego, do konca zycia go nie zapomne.... Musialam wszystko kawalkami wklejac bo calego sie nie dalo... Chcialabym zawalczyc ale sie boje...

Gość SmutnaZakochana24M
Jesli po 7 latach nie potrafilam zapomniec to watpie czy kiedykolwiek mi sie to uda . Nie jestem jedna z tych mlodych dziewczyn dla ktorych liczy sie zabawa itp , jestem na swoj wiek bardzo dojrzala wiele razy to slyszalam...

Gość gość
:) wszscy tego słychamy dobranoc

Gość SmutnaZakochana24M
Nie traktuje tego forum jako pisania o swoich problemach , i raczej nie nazwalabym tej milosci problemem . Chcialam sie tylko wygadac , bo do tej pory nigdy nikomu nie mowilam o tej mojej milosci...

Gość SmutnaZakochana24M
To forum potraktowalam troche jako pamietnik wiec osoby ktore chca mi dogryzc , powiedziec ze mi ta milosc ,, przejdzie '' prosze nie pisac

Gość gość
nie napędzaj sie ...nie ma co

Gość gość
Nie słuchaj tego, co Ci piszą. Kto nie spotkał bratniej duszy, tej największej miłości, ten nie zrozumie. W moim życiu jest ktoś, kogo kocham już 18 lat - pojawia się w moim życiu i znika. Zaliczyliśmy już i znajomość, i przyjaźń. Los nas styka razem i rozdziela. Kto wie, może kiedyś będziemy razem? I nie, nie jestem małolatą, w dodatku dużo zrobiłam, by go poznać, więc forumowicze dajcie sobie spokój z takimi argumentami. Taki ktoś d zdarza się raz w życiu. Powodzenia, żeby Wam się udało!

Gość gość
ale co autorka moze wiedziec o prawdziwej milosci skoro nawet sie z nim nie calowala :D

Gość gość
Ja z moim ukochanym też nie, i co to zmienia w kwestii prawdziwej miłości? Dorośnij, poznaj różnych ludzi, a dowiesz się, że prawdziwa miłość to dużo, dużo więcej niż cielesność. Bo teraz mylisz ją z pierwszym lepszym zauroczeniem.

Gość gość
mam dorosnac ?! :D chyba juz bardziej nie moge :D to wlasnie wy jestescie zauroczone, ale nie bede sie produkowac, przeciez i tak wiecie lepiej :P zycze spotkania tej prawdziwej milosci a nie tylko wyobrazenia o niej 🖐️

Gość gość
W moim życiu jest taka kobieta. Sytuacja bardzo podobno, tylko w drugą stronę.

Gość ja21121212
Chcialbym zeby mnie jakas dziewczyna tak bardzo kochala...

Gość Elektronikełee
też bym chciał aby taka jedna tak mnie kochała

Gość AskaZkafeteriii
podobna sytuacja do mojej....