Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama24

szukam mamy do rozmowy

Polecane posty

Gość mlodamama24

Szukam mamy która podobnie jak ja nie ma z kim pogadac i ciagle siedzi z dsieckiem w domu. Ja nam 7mc synka jest kochany ale w ciagu dnia daje mi popalic i często nie mam siły na nic. Mfaz pracuje całe dnie.

Gość gość
Ja siedze sama w domu. Mam dwoch synow jeden ma 1,8 a drugi tez 7 msc. Meza praktycznie nie ma i jestem sama..

Gość gość
dziewczyny ja tak samo ! mam 9 miesięcznego synka i jestem w 4 miesiacu ciąży, siedzę w domu i często (oprocz synka oczywiscie ) nie mam do kogo ust otworzyć :(

Gość gość
Wiedzialyscie na co sie piszecie i narzekacie :/ ja mam 9cio miesieczne dziecko ale sie nie nudze.... uczymy sie codziennie nowych rzeczy a (zalezy od meza zmian) mam meza do rozmowy... Tez pracuje. a ty co w ciazy jestes przy tak malym dziecku gdzie ty glowe masz? wiesz chociaz czym to grozi?? :/ tylko nie mow ze wpadka bo to znaczy ze masz swoje zdrowie a los swoich dzieci w glebokim powazaniu i nie bylas po pologu u gin

Gość gość
głowa do góry:) Ja czekam na przyjście maleństwa i muszę leżeć.dostaje obłędu,rozumiem że doskwiera ci samotnośc ale masz dzieciaczka i to jest piękne! Możesz się nim zajmować patrzec Jak śpi.ah,Ja czekam na mojego skarba.kocham go!nigDy nie będe samotna bo będzie przy mnie

Gość gość
a ty co w ciazy jestes przy tak malym dziecku gdzie ty glowe masz? wiesz chociaz czym to grozi?? ... Ej ty strasząca krowo opowiedz na czym to niby grozi. Albo lepiej nie p*****l tylko s********j z tego wątku. Negatywne fluidy sprzedawaj swojej rodzince.

Gość gość
nigDy nie będe samotna bo będzie przy mnie xx Jebnij się w tę pustą czachę - dziecko nie będzie zawsze przy tobie. Pójdzie do przedszkola, do szkoły, pozna dziewczynę albo chłopaka i będzie się stukać jak królik, a potem założy rodzinę. Nacieszysz się jakiś czas dzieckiem, ale to nie jest towarzysz twojego życia. Masz chłopa? Czy dziecko z probówki?

Gość gość
Czym grozi? bezpieczny odstep miedzy ciazami to 4 lata. Staraczka??? nigdy nie bylam i nie bede no ale ja nie zyje w przekonaniu ze bede miala tyle dzieci ile Pan Bog da bo jak dal dzieci to i da na dzieci :)) A o tym z czym to sie wiaze to skoro siedzisz na kafe to chyba potrafisz obslugiwac sie internetem? Nie jestem wujkiem google ani ciocia wikipedia po za tym po co powielac cos co samemu mozna znalezc?

Jakie 4 lata! Po cesrarce zalecane są 2. A po sn niby rok, ale generalnie jeśli wszystko jest w porzadku zagojone nawet mniej. Polecam wujka google. A tak generalnie więcej tolerancji. Nie ty jesteś w ciąży, a dziewczyna nie pytała ciebie o zdanie na ten temat.

Gość gość
niektóre osoby wypowiadające się tutaj mają ograniczone myślenie i słownictwo.żal mi was puste tłuki wiejskie

Gość gość
Między mną i siostrą jest 11 miesięcy różnicy (oczywiście 2 ciąża nieplanowana tak szybko) i wszyscy żyją nic się nikomu nie stało. Jesteśmy jak bliźniaczki bo z jednego rocznika - ona ze stycznia a ja z grudnia.

Gość natkaaaa
miedzy moimi dziecmi jest 4 lata.ale to fajne ze siostry z jednego rocznika;)tez siedze w domu bo dzieci w przedszkolu i szkole.a ja zaczelam 5 miesiac.pozdrawiam