Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KONIEC Z FORUM

Polecane posty

Gość gość

Wiatm wszystkie dziewczyny:) Postanowiłam już nie korzystać i powstrzymywać się od pisania o jakiś moich problemach czy tam dylematach. Otóż na róźnych forach pisałam a ina róźnych forach spotykało mnie to samo, choć były miłę bardzo dziewczyny nie powiem,ale większość nie powinna siedzieć przed komputerem na forum i denerwować innych. Piszą tu często dziewczyny z róźnymi problemami a i tak rzadko jest tu o zrozumienie. Ja często pisząc o czymś dostawałam odpowiedźi ,,nie rozumiesz głupia kretynko..." lub takie były najłagodniejsze pisałam o ciąży (jak jeszcze byłam) o kosmetykach o róźnych rzeczach nad któymi się zastanawiałam a i tak zawsze coś było nie tak. W ciąży jak byłam miałam nerwicę natrectw i zmagałam się z nią bardzo a pisząc o moich problemach wpadłam w jeszcze większą nerwicę. NIe powinny tu zaglądać kobiety które są panikarami (tak jak ja) moze nie łądnie to określiłam - wybaczcie, kobiety z nerwicami,słabe psychicznie, bo się skończą totalnie. Jestem wdzięczna kobietom ,które tu poznałam przyznam ,bo sa to kobiety ,które albo przeszły to samo i chcą o tym porozmawiać albo po prostu rozumieją i wspierają, a często spotykałam się mam teraz takie wrazenie z dziewczynami ,które myślą ,że żyją idealnie i pouczają innych. Bardzo mi przykro z tego powodu piszę to w imieniu swoim i też innych dziewczyn.

Gość gość
No to miłego nie pisania na forach;) ja głównie czytam, staram się nie oceniać, choć czasem trafia mnie, jak czytam te wypowiedzi pełne jadu i złośliwości, zazdrości i zawiści...ale chyba trochę mnie leczy i włączyłam sobie selekcję negatywną;) normalnie bardziej mi się gęba cieszy jak sobie trochę poczytam;)

Gość gość
jako matka powinnaś być na tyle dojrzała, żeby się nie przejmować internetową krytyką. podaj przykład, za co Cię skrytykowano