Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Kaja

znalezione

Polecane posty

Gość Panna Kaja

0 października Ludzie kochani! Jak już ktoś się do mnie dokopie i mnie prosi o jakąś pomoc, to miejcież litość i współpracujcie! Czy ja się mam, k****, domyślać, jak i w czym mam pomagać? Pisze do mnie demon intelektu, żebym napisała odwołanie, ale mi nie da danych i nie pokaże orzeczenia, bo nie wie, kim jestem. I co? Powróżyć mam, komu i od czego się odwołuję? Co to jest? Planeta Małp?!

Gość Panna Kaja
Niejaka bj32 żąda na pomocnych emamach od proszących dokumenty potwierdzające ich sytuację,rzekomo tylko ta osoba potwierdza i nikt postronny nie wie o tym,czyżby? Blanka Rudy 10 października Ludzie kochani! Jak już ktoś się do mnie dokopie i mnie prosi o jakąś pomoc, to miejcież litość i współpracujcie! Czy ja się mam, k****, domyślać, jak i w czym mam pomagać? Pisze do mnie demon intelektu, żebym napisała odwołanie, ale mi nie da danych i nie pokaże orzeczenia, bo nie wie, kim jestem. I co? Powróżyć mam, komu i od czego się odwołuję? Co to jest? Planeta Małp?! Udostępnij

Gość Panna Kaja
Blanka Rudy Dlaczego mam meczeć? Koza jestem...? Beata, ja sporo rozumiem, ale jak mnie ktoś prosi o pomoc, to niech nie robi cyrków, że chce wzoru pisma, a mi sygnatury nie poda, bo jakaś mogę być groźna! Skoro koleżanka była dość rozgarnięta, żeby mój GG odszukać, to i chyba starcza jej rozumu, żeby wiedzieć, że bez danych to ja mogę poemat napisać, a nie odwołanie? Takich idiotów to nie ma. Sama też się kiedyś dowiedziałam o niepełnosprawności własnego dziecka, ale jakoś mnie to nie odmóżdżyło... Blanka Rudy Bo ja się staram, ale jak ktoś wymaga niemożliwego i jeszcze posądza mnie o chęć wyłudzenia danych nie wiem po jaką cholerę, to co ja mogę? Waldemar, Ciebie opieprzam, bo się narażasz. Dzięki, Anja lanka Rudy No pewno! A teraz mi babsko dalej smarka - bo jej powiedziałam, że jak taka wystraszona, to niech sobie sama pisze - że... "Ona sobie poradzi sama, bo nie wie, kto ja jestem, a za "tę osobę" [czyli mnie] każdy się może podać. No litości! Jak ktoś się nazywa Jan Kowalski, to takich faktycznie jest sporo, ale z moimi danymi? Sama pod siebie się podszywam? I jeszcze w dodatku do osoby, która sama do mnie przylazła z niby problemem? Znaczy, że niedorozwinięta jestem? I jeszcze mam sie kompletnie obcej osobie tłumaczyć z tego, że mogę jej pomóc? Nie no, sorry... To mnie przerasta. Ja bym się bardzo cieszyła, gdyby potrzebujący czasami okazywali mniej nieufności, mniej roszczeń, a więcej rozsądku i pokory. Jak mi ktoś pomaga, to też się staram mordę na kłódkę trzymać, a nie wstręty niewypowiedziane czynić...

Gość Panna Kaja
http://forum.gazeta.pl/forum/w,615,147384237,147384237,prosze_o_jakakolwiek.html Zastanawiające jest to,dlaczego jakaś osoba,nie instytucja żąda prywatne dokumenty,jeśli ktoś ma ochotę pomóc,z pewnością zrobi to,można delikatnie pokierować,gdzie ma się udać po pomoc.