Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny doradzcie

Polecane posty

Gość gość

Pisałam juz kiedys jednak jestem znowu w punkcie, w którym potrzebuje porady... Spotykałam sie z pewnym gosciem ponad 2 msc po czym nastapil jakis przełom nie wiem jak to nazwac przestał proponwać spotkania (mowil ze ma duzo spraw na glowie ale niebawem sie to ulozy), caly czas jednak utrzymywal ze mna kontakt pisal jak bylo cos gorzej i jak bylo lepiej koncem tygodnia zrozumialam, ze pozamykal juz wszystkie sprawy z tego co do mnie pisal, odzywa sie nadal jednak nie wychodzi z propozycja spotkania zaczyna mnie to meczyc ile mozna czekac. Dodam ze nie bylismy para jednak spotykalismy sie i dązylo to w tym kierunku. Co mu mam powiedziec i jak zeby nie wyjsc na jakas desperatke ale dac do zrozumienia, ze albo w jedna strone albo wdruga... Bede wdzieczna za wskazowki :) Pozdrawiam

Gość gość
pomogłabym bo byłam w podobnej sytuacji, ale zaczęłam się za bardzo starać i facet uznał mnie za wariatkę :) A poważnie, może ty zaproponuj coś? Nie nachalnie, zapytaj czy miałby czas wyskoczyć na kawę/herbatę/spacer?

Gość gość
Za bardzo zaczelas sie starac czyli co?

Gość gość
widze, ze nikt nie chce mi doradzic... szkod

Gość gość
z doświadczenia wiem, że jak facetowi zależy to choćby nie wiem co to będzie starał się dziewczyny nie stracić, jak nie zabiega olej, żyj swoim życiem, pierwsza nie zabiegaj

Gość gość
ja to rozumiem... tylko jaki ma cel w pisaniu do mnie w dalszym ciagu? tu milego dnia tu jak minal dzien co slychac co to czysta hipokryzja?

Gość gość
Jak mężczyźnie zależy na kobiecie, to się stara, potrafi sobie zorganizować tak czas, by się spotkać chociaż na chwilę. Będzie zmęczony, niewyspany, przepracowany, ale będzie dla niej dostępny. Wierzysz w to, by nawet w weekend nie znaleźć trochę czasu na spotkanie? Jeśli tak, to ....jesteś naiwna.

Gość gość
nie chodzi o moja naiwnosc bo nie wierze w to jakbym wierzyla to bym tutaj nie pisala :) chodzi mi o jego zachowanie po co on pisze nadal, jaki ma w tym cel? jaki jest tego sens?

Gość gość
moze sie nudzi, moze nawet lubi te rozmowy i tyle, a pisze bo mu odpisujesz :)

Gość gość
z nudy, bo nie ma nic lepszego do roboty, albo lepszej panny na widoku.

Gość gość
dzieki te odpowiedzi sa juz sensowniejsze :) ahh Ci faceci znalezc normalnego graniczy z cudem :)